Tuesday, January 3, 2012

knock knock knock... who's there?

ASSALAMUALAIKUM..

yeah aku tau korang rindu batang hidung gergasi aku ni. eh jangan tipu. jangan jangan. berkurun wooooo tak berupdate blog aku ni. dan berkurun jugak aku tak ping blog aku kat group blogger. so, memang haraplah kan visitor blog aku nak bertambah, hahahaha... but do i care?

aku update hari ni sebab dah ada classmate aku complaint kat aku, "deeya tak update blog!" ish... susah betul jadi orang ternama ni. hahahaha.. ok sila muntah secara berjemaah dalam baldi warna merah berbunga bunga songket.

haa amekau.. dah berkurun sangat tak melalut kat dalam blog ni, sekali aku dapat melalut memang tak hengat dunia.


ok seperti yang korang tak tau, aku akan menghadapi final exam in a few days ahead. ok english berterabur. sila maafkan beta. heee~~


preparation? so far alhamdulillah. tapi nebes tetap beraja di hati. aduilaaahainyepun...



semangat juang yang tinggi setinggi banjaran himalaya



di kesempatan ini, aku nak promote twitter aku kepada korang. kepada yang nak follow, silakan silakan. kepada yang tak nak, silakan jugak silakan jugak *hidung kembang kuncup tahan bau kentut*


dan di kesempatan ini jugaklah aku nak susun 10 phalanges tangan aku kat korang semua, readers sejati aku, kalau kalau aku ada terkasar bahasa, tertajam lidah dalam penulisan aku. tolong doakan aku ye guys! *phalanges = jari.. maaflah aku apply anatomy dalam ni. hihihi...*



tak lupa kepada kawan kawan seperjuangan walau di mana pun kalian berada. goodluck guys!! jangan dilupa aku di sini. terima kasih juga saya tujukan kepada.... eh terasa macam artis lupa daratan tetiba. hahaha..


kawan kawan blogger yang turut bakal berjihad bersama sama menentang final exam, good luck as well for you guys!!



dan kepada cik... eh cik ke puan? hahaha.. aida mohd nazib, disebabkan aku dah terbagitau yang aku akan senaraikan nama beliau kat sini, maka terimalah nama kau wahai aida :)


ok tu je jah.. nak pi mandi pulaknye pun. doakan aku ye korang. eh eh.. and happy new year! may ALLAH bless us

adioss.. assalamualaikum..


p/s: 5 paper 'je pun'...
hihihi...
doakan kejayaan kita bersama.
aminn...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Namee Roslan said...

hey deeya, good luck on what u are doing k sweety. rajin nya dia update blog. kalau boleh update lah lg ye si comel. hehe :D tak puas sy baca :)

Bitter said...

eh, ade name aku laaaa..good luck jugak mak jemahhhh hehe