Friday, October 11, 2013

kembali setelah sekian lama

ASSALAMUALAIKUM.

hello people! berkurun hoi hoi tak menulis kat sini. apa entah yang dibusykan sangat pun tak tahulah. sihat ke semua? hihu...

nothing much to share over here. kehidupan, alhamdulillah ok setakat ni. kahwin? eh belum lagi. apa lagi nak tahu ni?

actually kan, aku nak share sesuatu je. nak tahu apa?

video
 the song was originally by Girl's Generation. tapi sebab aku suka yang amat lagu tu, maka aku pun re-write the lyrics and dedicated it to ayah. maaflah kalau sumbang. hahaha.. dan maaf tiada penampakan muka di situ. i is segan. muahaha..

i re-entitled the song. tajuknya 'Besarnya Kasihmu Ayah'.

i did wrote another lyrics for ibu. tapi yang tu, share next time okay?

babai. d tell me what you think of the song. assalamualaikum :)