Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

ASSALAMUALAIKUM..

*klik SINI untuk maklumat lanjut*
aku tengah edit blog sebenarnya ni. pening kepala tengok code2 yang pelik2 tu. so, nak rehatkan mata, otak dan telinga sekejap. join segmen abang ben sat.

nak tanya koranglah. dalam banyak2 lagu lama, korang suka lagu apa ek? siapa penyanyi? tajuk lagu? cecite cecite. nak tau jugak.

eh oklah tu je. tengah ketiadaan idea nak mengarut ni. ni semua gara2 code2 'comel' tulah. aduilaa.. *salahkan code pulak*

till then, assalamualaikum..

p/s: tengok je ke?
jomlah join ramai2.
tutup pukul 3 petang ni ye.
cepat2..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

aquatwins932 said...

lagu lama ea Deeya.. bukan lagu Melayu pun xpe an? saya dari dulu paling suka nyanyi lagu Melodies Of Life by Emiko Shiratori.. lagu ni lagu game FFIX.. game tu lak game favourite saya yang first.. for further details bole la visit ni

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/assalamualaikum-hai-semua.html

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya . hah ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)