Monday, December 19, 2011

weyh.. kelas mekap weyh...

ASSALAMUALAIKUM..

amekau... beriban tahun aku tak menghapdate blog busuk bau telur tembelang ni. takde nak update apa pun. just nak share gambar dengan korang.


eyp... mesti jugak tengok gambar ni. eh kau yang dah bukak blog ni.. nak pergi mana tu? sila cuci mata anda dengan gambar aku yang kiut miut macam ikan sardin ni. muahahaha...


ok, layan.....















ok dan apakah kejadahnya aku melekatkan gambar gambar kitorang bermekap sakan ni?


saja nak cerita kat korang, hari ni, lecturer aku ada buat kelas mekap untuk budak budak nursing batch aku. tu dia jahhh.... dah takde rupa deeyamorten dah. dah jadi rupa bidadari dah... ok nak muntah? sila amek bedpan. jangan muntah merata rata ye. nanti kesian korang nak cuci balik. huhu..


ok dah. tu je nak share. okbai~~


assalamualaikum..

p/s: nantilah aku update lagi ye. hihi...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

4 comments:

Nur Najwa said...

cantik!
nampak muka kak deeya lg fresh :)

Namee Roslan said...

cantik sakan deeya ye ! boleh jadi mekap artist nih !! :)

Bitter said...

amboiiiiii..hebakk mungggg ! Guane ni, aku masih begini..ahahaa

Tea Dno said...

pewiitt.. bedpan ye.. budak nursing ni..hehehe..