Friday, October 11, 2013

kembali setelah sekian lama

ASSALAMUALAIKUM.

hello people! berkurun hoi hoi tak menulis kat sini. apa entah yang dibusykan sangat pun tak tahulah. sihat ke semua? hihu...

nothing much to share over here. kehidupan, alhamdulillah ok setakat ni. kahwin? eh belum lagi. apa lagi nak tahu ni?

actually kan, aku nak share sesuatu je. nak tahu apa?

 the song was originally by Girl's Generation. tapi sebab aku suka yang amat lagu tu, maka aku pun re-write the lyrics and dedicated it to ayah. maaflah kalau sumbang. hahaha.. dan maaf tiada penampakan muka di situ. i is segan. muahaha..

i re-entitled the song. tajuknya 'Besarnya Kasihmu Ayah'.

i did wrote another lyrics for ibu. tapi yang tu, share next time okay?

babai. d tell me what you think of the song. assalamualaikum :)

6 comments:

AmyZana said...

Touching. The lyrics are touching T_T. You have a nice voice though ^_^

AmyZana said...

Oh and by the way, awak rekod guna apa ? Plus mana dapat minus one lagu tu ? Atau awak just slow down volume lagu?

deeyamorten said...

Tq darling. Sy search karaoke version of the song kt youtube then record guna phone. Haha. Tu je

deeyamorten said...

Tq darling. Sy search karaoke version of the song kt youtube then record guna phone. Haha. Tu je

Busyra Bt Takiyudin said...

selamat kembalii. :))

kemey said...

welcome back^^
keep on writing sis..