Monday, November 28, 2011

let the journey begin.....

ASSALAMUALAIKUM..

hamboii hamboii... sejak dua menjak tiga menjak ni speaking omputih kau ye deeya? hihihi...

ok abaikan kejoyahan aku kat atas tu.

aku tak banyak pun nak share kat sini. just nak menghapdate blog yang dah sekian lama menyepi ni haa.. kesian dia kan?

hari ini, secara rasminya... kuliah aku untuk semester ni dah habis. esok bermulalah sesi klinikal bagi kitorang... esok kitorang akan pergi ke hospital ampang untuk bertugas..

unfortunately, aku tak sihat sangat laa derr. telingo den sakit dek infection.

infection apa pun aku tak tau. tapi yang pastinya, untuk pakai stethoscope, mungkin take time jugak.

doktor bagi aku mc, tapi aku taknak arr ikut mc tu. baik aku ikut pergi hospital. lagi berfaedah.

nilaaa ubat ubatan yang aku kena telan... seksooo =.=


ok stop membebel mak limah terjun bangunan kat sini. aku nak share gambar dengan korang. apa? taknak? ok fine. pi main jauh jauh..



















cik deefa aku pun nak merasa pakai baju nurse jugak... hihihihhi


ok tu je... nanti nanti kalau aku free dan bermood, akan ku update lagi yewww... choww... adioss.. assalamualaikum..





p/s: mengantokkkk!!!
zzzzz....

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:))

3 comments:

ouh no!! yana!! said...

good luck cik deeya. ^^
bak kata fendy, aku hibernate dulu minggu ni..hehe

Namee Roslan said...

comelnya deeya !! chaiyokk. nnti jd nurse saya kan !! :D

Tea Dno said...

comelnye weh.. baju kau.. hiks..