Wednesday, November 16, 2011

tiring week.. tough week.. exhausting week..

ASSALAMUALAIKUM..

hai korang! minggu ni dan minggu depan je tinggal untuk aku dan coursemate aku membalun tidur kat dalam lecture hall yang sejuk macam akuarium tu. eh akuarium? ok abaikan..
kenapa? sebab after these most tiring weeks, kitorang dah start clinical!! wink wink.. tak sabar pun ada. nervous pun ada. ok deeya tahan nafsu perasaan tu.

aku dapat posting kat hospital ampang for the first three weeks. and another one week tu, aku tukar ke sungai buluh. huhu.. aku tak tau kenapa tapi aku dah rasa yang aku akan dapat hospital ampang dari before cuti hari tu. muahaha... gedikss..
tapi untuk these two weeks, memang baaaaaaannnyaaaaaaakkk giloss kelas ganti dan test yang lecturer nak pulun. memandangkan there are only two weeks left kan? dan kami, para student ni yang rasa macam nak pengsan bila mengenangkan schedule yang pack gilosss..

sekadar gambar hiasan. hihihi.. ^__^


but it is ok. hadis nabi pun ada suruh kita ingat lima perkara kan?
sihat sebelum sakit
muda sebelum tua
kaya sebelum miskin
LAPANG SEBELUM SEMPIT
hidup sebelum mati

so, it is okay kalau aku busy sekarang. sebab aku dah berlapang lapang time kat rumah hari tu. hihihi..
nak tengok schedule kitorang for next week? minggu ni dah separuh berlalu, so aku malas nak ingat ingat lagi. hihi

isnin: kelas dari 8.30 pagi hingga 2.00 petang i guess. sepatutnya kelas sampai pukul 10.30 pagi je. huhuhu... then malam, KAWAD.

selasa: kelas dari 8.30 pagi hingga 5.30 petang. anatomy dari pukul 11.30 pagi hingga 5.30 petang. 5 JAM kitorang menghadap anatomy. zzzz... then malam, KAWAD.

rabu: kelas dari 8.30 pagi hingga 1.30 petang. petang tu ada latihan KAWAD. then malam tu KAWAD lagi.

khamis: kelas dari 8.30 pagi hingga 5.30 petang. malam tu siapkan assignment. huhu..

jumaat: kelas dari 8.30 pagi hingga ??? mungkin ada replacement kelas lagi =.=

sabtu dan ahad: kem kesatria kat gunung datuk rembau negeri sembilan

isnin: start clinical kat hospital ampang.


mungkin bagi korang yang membacanya taklah penat sangat kan? tapi bagi kami yang menghadapinya? pfffttt..

tu belum kira segala jenis test yang dah disusun tanpa bagitau kitorang awal awal.

sabar jelaaaaa deeya oii..

eh lagi satu.

aku dalam proses MENURUNKAN BERAT BADAN.

gemuk? tak tak... chubby je.. :p


bukan menguruskan badan ye. cukup sekadar turun berat badan je. huhu..

kenapa? sebab BMI aku 24. hihi.. still normal tapi dah terlalu dekat dengan label OVERWEIGHT tu. tak boleh jadi ni.

so, start dari minggu ni, sila jangan guna lif ye deeya. guna tangga. hihihi..

eh ok. nak sambung buat assignment. tata..

adioss.. assalamualaikum..

p/s: sorry sebab entry tak best.
i'm just feel like sharing my feeling with you all guys.
tak salah kan?
:))

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)) 

2 comments:

Bitter said...

maghaiiii..seksa gila jadual kau??anyway, sabar yea diyaa..aku tau kau boleh punyaa..errr..err maksud aku, kuruskan badan..HAHA

Namee Roslan said...

takpe deeya. demi masa depan awak !! :Dsabar sikit ok :) hehe. nnti dah jd nurse boleh jaga saya :P