Saturday, October 15, 2011

orientasi kami... junior junior nursing semester satu (ok tajuk tak best malam ni. malas nak fikir. huhu)

ASSALAMUALAIKUM..

hai korang!!! aku penat sebab baru habis orientasi junior nursing. penat gilos.. tapi best giloss.. macam mana tu? jeng jeng jeng... eh ingat tak pasal video yang aku kena buat tu? hehehe.. group aku menang pertandingan buat ideo tu. alhamdulillah. langsung tak expect. oklah aku malas nak celoteh. layan gambar jelah ye. oh ada jugak gambar yang tak berkaitan dengan orientasi ni. harap maklum.


















ok baiklah. aku rasa cukuplah dulu gambar tu. banyak sangatlah. hahaha.. aku nak share video yang aku buat hari tu pulak :)) enjoy....





ok. aku mengantuk sudah ni. tata.. nanti natilah aku update lagi :)

adioss.. assalamualaikum..

p/s: sorry sebab aku jarang giloss update lately ni.
busy weyh!!

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

5 comments:

ila said...

bermacam2 gaye bakal nurse kite nie

fieha said...

bila la nk kenal2 ngan adik2 junior ni..hehe

missina said...

oohh adik ni baru msk bidg ni yer,,gud luck ok,,akak pun nurse jugk,,tp dah keje la,,perjalanan masih panjg lg,,keep it up!

Namee Roslan said...

ok. saya booked deeya nnti untuk jadi nurse saya!! heheh. eleleleleh..junior ke senior ke, muka deeya tetap junior.comel :)

Not so Randy said...

hahahaha..gudluck!