Friday, October 7, 2011

untunglaaaaaah kau...

ASSALAMUALAIKUM..

memang dah jadi trend sekarang kan beruntung kantung bagai ni. sampai aku pun dah terikut. hahaha..

apa yang untung? takde apa pun. aku just nak share a few picture time aku dinner hari tu. hahaha.. coursemate aku semua dah upload kat facebook. so, aku taknaklah nak upload kat facebook jugak kan. letak kat blog pun boleh maa...

tapi gambar yang sempat disnap ada sikit je. sebab lepas tu phone aku yang tercinta tu buat hal pulok. meragam taik kambing sungguh. spoil mood aku je nak tangkap gambar malam tu..

korang layan gambar jelah ye. malas nak bercakap bla.. bla.. bla.. panjang panjang.


ni time aktiviti kemahiran insaniah. before dinner tersebut dilangsungkan


simple je aku pakai. no make-ups. no high heels. just the simple me :)


aku dan yana. budak paling vogue pada malam itu *Amboi. skemanya ayat aku*


beg aku.. cantik tak? cantik tak? cantik tak? *sila tampar aku 15 kali*


sebahagian ahli meja


ok baiklah. background terpaksa aku sembunyikan. hihi


ada jugak borang survey ni. hehehe.. tapi aku tak jawab pun. jahat tak? :p


doorgift :)


itu je gambar yang aku sempat snap. as i said earlier, phone aku meragam pak tam pulok. mencik tau!! :p

eh ada lagi aku nak share dengan korang..


eh saja nak tunjuk kat korang. huhu... maaf ye. camera cikai je ni..
aku derma darah hari tu :))
aku darah B. yana darah A. gift yang kitorang dapat after blood transfusion tu :))



equipment yang aku baru dapat tadi. kau hado? :))




ok cukuplah tu. apa kaitan tajuk entry dengan isinya?








takde kaitan pun nyah!! :p

at least berupdate jugaklah kan blog aku ni. huhu..



adioss.. assalamualaikum..

p/s: rindu nak baca blog kak namee.
pi terjah sat lah :)

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)




4 comments:

ouh no!! yana!! said...

at last! kau update pun belog kau nyah!
haha. malu lah weh,aku bese je mlm tu. kekeke. lain kali dinner aku pakai simpel je lah. ye tak. hee

Namee Roslan said...

untunglah deeya comel. hehe. amboi lama sy tunggu deeay update blog tau. tunggu punya tunggu la ni hang update ! hheehehe

Si Gadis Semasa said...

nak gak keychain , tp nk yg huruf 'O' . heheheh

Tentang Kita said...

sama ngan Si Gadis Semasa..lini nak yg huruf "O"..hahaha