Friday, October 28, 2011

sharing is caring is loving like blogging :))

ASSALAMUALAIKUM..

ok untuk kesekian kalinya dalam beberapa minggu aku pakai hentam letak tajuk entry. hahaha.. tapi macam best pulak tajuk yang aku pakai bantai ni. kreatif jugak aku ni ye *yeah mari muntah secara berjemaah*


ok takde apa sangatlah pun aku nak share kat sini. just nak share beberapa gambar yang dah lama tersimpan kemas dalam album lappy aku ni tanpa diusik dan disentuh. baru tadi aku sempat nak jentik jentik sikit gambar tu. rasa macam best pulak kalau share kat sini. hihi.. tak kisah kan readers yang budiman? ^__________________^


so, jom start cuci mata, telinga dan mulut bersama mr. berus gigi!! cing.... ok aku dah start merepek.. -.-




tong kuning tu nama dia CLINICAL WASTE BIN. tataplah muka model tu puas puas. hihihi

aku takde.. T.T

teka mana kakiku? muahahaha



again.. aku tiada dalam gambar. sebab aku ada kat depan gambar. hihi...


wonder kenapa baju kitorang semua merah? sebab memang dah distandardized kan uniform lab kitorang warna merah. dan aku quite special sebab....


kat bahagian lengan baju aku ada tulis perkataan tu. orang lain takde. hihihi... jangan jealous :P

ok cukup untuk kali ni. tata korang. :))

adioss. assalamualaikum..

p/s: esok aku outing ke shah alam bersama
cik yana. ada sesiapa nak tumpang sepayung?

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

7 comments:

ouh no!! yana!! said...

untunglaa bju ka special. haha.
btw, tercantik lak tajuk blog kau. i like!! hehe

Bitter said...

apesal aku nmpk mcm baju matrik??
haaaaaaaaaaaaaaaa...HAHA

deeyamorten said...

hahahaha... untunglaaaa kan. hihi.. tgklaa siapa yg fikir. deeya kan ni. :P

deeyamorten said...

@Bitter
aida!!! mmg baju matrik pun. hahaha.. sebab time tu aku tak dpt uniform tu lagi. so, aku pkai jelaa baju merah yang da dlm locker aku tu. hahahahah

Namee Roslan said...

seronoknya blaja nursing. uniform pun lawa. hehe.nnti nk cop deeya jaga sy kt hospital !! :) kasi discount la deeya! hihii

qudwa said...

merah=brutal

uitm melahirkan nurse brutal?

oooouuh...!@#$%%

Mohamad Arif Affendy said...

eh, kenapa sulam kt lengan ?special lah !!