Monday, September 5, 2011

barang aku banyak?

ASSALAMUALAIKUM..

ayah aku bising kata barang aku banyak giloss.. banyak? aku rasa moderate je. takdelah banyak mana pun. kalau aku cakap sikit maknanya aku tipu. haha..

korang tolong judge untuk aku boleh? banyak ke?

ni sesi mengepack barang. bersepah nyah....

see? banyak manalah sangat? :p

sebenarnya aku nak cakap, macam ni, sikitlah jugak kalau nak bandingkan dengan barang barang yang aku bawak pergi muar dan kuala pilah dulu.


8 benda yang nak diangkut. tak kira dengan bantal lagi. harharhar..

haa... banyak ke bagi korang? ada kawan aku cakap aku nak pindah rumah sebab barang banyak sangat.

ada pulak tu yang cakap kalau naik flight beg aku dah kena humban ke laut. hish...

banyak ke??????

eh korang, sorry ye lately ni entry aku banyak merapu meraban. hahaha.. nanti kalau aku balik next week aku cari idea best ek? jangan risaulah derr..

eh tu jelah awok awok sekalian. good luck kepada rakan seperjuangan aku!! :)

adioss.. assalamualaikum..

p/s: doakan aku berjaya di sana ye
^______________^

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

7 comments:

Nyamuk Terbang said...

barang bawak mcm xmaw blik umah dh
haha
btw gudluck

Oppa Kudin Nz said...

mak ooii..bnyknye..
mcm nk gi duk umah sewa ni..haha

sergeant keroro said...

rumah dekat xpelah banyak, HAHA

SoLy SoLicious said...

erk..agak byk la jugak... teeheee..mcm nk pndah rumah teruih..hahaha

Namee Roslan said...

mana ada entry awak merapu meraban! saya suka baca! entry awak comel macam awak jugak! :D hehe, barang banya biasa la perempuan kan. hihiih, tapi selalu barang yg bawak pin campus banyak..bila balik dr campus lagi banyak!

Tentang Kita said...

byk la tu dik ooii.....akak dulu g study bawa 1 beg besar (pakaian, kasut, hanger) mcm beg nk gi haji tu, baldi n bantal tu jer

Saiazuan said...

haha bnyk siot