Friday, September 30, 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa

ASSALAMUALAIKUM..

ok disebabkan aku taktau nak update apa kat blog yang dah semakin berdebu debuk ni, maka aku putuskan urat halkum dan marih untuk join contest cik mayalisa kita ni :)












err, gambar aku tak lawa mana punlah. saja je nak hantar. huhu.. manalah tau kan tetiba rezeki aku. dapat hadiah sabun dettol seketul. eh hadiah dia bukan sabun dettol ye. sila jangan tertipu dengan propabergandaganda aku ni.

first gambar yang aku rasa macam nak dipertaruhkan....







tadi kata first. sekali kau letak dua gambar sekali gus. apa cer ni deeya?

maaflah ye korang. excited terlebih pulak tetiba. huhu..

mangsa tag aku,


mereka yang ditag ni maybe tengah busy sekarang. yelah kan. masing masing baru masuk belajar, mestilah banyak benda nak kena settlekan. tapi apakan daya, most kawan blogger aku lebih kurang baya akulah. so, nampaknya, semua pun tengah busy study. huhu.. so, kepada anda berdua yang di tag ni, takde paksaan pun okeh nak masuk atau tak :)

eh for your info guys, aku memang suka gambar gambar ni. sebab tu aku pertaruhkan. tak lawa? takpe. tak kisah pun nyah..

eh ok tu je. jumpa lagi entry selepas ni.. err.. tu pun kalau aku rajin nak menghapdate laaa ye sayang sayang sekalian :)

adioss.. assalamualaikum..



p/s: hangpa tau ka nak klik mana untuk join contest ni?
klik kat banner contest naa :)
thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

3 comments:

Namee Roslan said...

deeya mesti menang !!! :D

Maya Lisa said...

TQVM for joining dearr ~^_^


Comel dua dua gambar sayang ! Goodluck ye !


APPROVED by Maya Lisa <3

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gud luck ! err.pesaing hebat ni.pndai edit.tapi kalau awk pegang bunga tu lagi nmpk real sweet.. =)