Sunday, September 4, 2011

rayalah raya weii!!

ASSALAMUALAIKUM..



fuhh.. lambat betul aku update pasal raya. orang lain semua dah basi dah cerita pasal raya ni. haha.. maaflah ye. mak memang ketinggalan zaman sikit.


oklah aku malas nak celoteh. korang layan gambar okeh? banyak ni. hahaha.. layan~~


before ke masjid. sempat lagi nyah aku bergambar. haha






muka takut tangkap gambar kat kubur sebab takut hantu kak limah datang. haha



kucing ni kat luar sangat comel. kat dalam gambar tak berapa comel. tak fotogenik punya kucing




nampak bibir aku? aku beraya dengan bibir yang seksi bak kila fairy sebab ada nyamuk tumpang buat love bite kat bibir aku. hampeh betul



puan buyung





ini betul betul candid okeh



bak kata atuk aku, pontianak harum sundal malam versi raya






deeyamorten di tepi sungai melaka di kampung morten :)












love you mr. coconut tree :)




cam tak gambar ni? haha

ni candid jugak ni

baju aku besar so aku nampak gemuk. hahaha.. *alasan*



muka nervous aku. kenapa? jangan tanya kenapa okeh

:)




double :))

selalunya aku tak makan laksa penang. tapi laksa kali ni memang terbaeeekkkkkk dari ladang gandum makcik senah. serious tak tipu

candid dah cantik. tapi ada hantu pulak. haha

triple :)))







time hari raya pertama tu setelah beraya beberapa rumah dan habis ziarah kubur gedebak gedebuk, tiba tiba puan demam datang bertandang di badan. ciss... menghancurkan mood raya aku betul.


ibu aku belikan panadol tapi aku jual mahal taknak makan. padahal saja je nak mintak perhatian. hahahahahahahaahah... bukan selalu ye aku bermanja manja dengan ibu aku ni.


tu jelah. raya korang macam mana? sharelah dengan aku ye :)


adiosss... assalamualaikum..


p/s: sedang kegeraman dengan adik aku.
aku bagi betis nk paha.
aku tolong sikit mintak banyak.
ish ish ish...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

5 comments:

Namee Roslan said...

deeya comel!!! hehe txs for sharing those photos! :D takpe, kita masih raya. nk update pasal raya masih boleh!! :D

deeyamorten said...

@Namee Roslan
namee yang cantik!! haha.. welcome :) betul betul raya masih panjang. hahaha

nick dot anis said...

selamat hari raya!

sergeant keroro said...

memang sakan beraya ni, HAHA

Tea Dno said...

muncung tak boleh blah tu. hahaha.