Monday, September 26, 2011

hari ulang tahun yang ke 19

ASSALAMUALAIKUM..

ok ni short update saja. sebab nak sambung baca buku anatomy yang dah sekian lama terkangkang luas depan mata aku tapi aku tak baca baca lagi. huhu..

hari ni, 26 september, ialah hari lahir encik fahrin. senyum sikit :)

ok aku tak bercakap pasal fahrin ahmad sekarang ni. tapi...........
















yeah. hari ni birthday budak comel ni yang sekarang dah berumur 19 tahun.

dulu sikit punya comel... sekarang??

comel? fikirkan semula :p

ok baiklah. stop mengutuk. hahaha.. jahatnya aku. huhu.

so, to this wonderful person of my life, happy 19th birthday. ye awak dah 19 tahun. sila jadi lebih matang dari semalam dan tahun lepas lepas.


usia kita makin meningkat dari sehari ke sehari. so, maknanya, awak dah makin tua ye encik fahrin. aku? eh aku muda lagi. hehe..

but yeah.. very soon, aku pun akan capai umur 19 tahun tu jugak. insya ALLAH.

kenapa very soon? ok mari aku bagi hint, birthday aku dah dekat. sila pos hadiah korang ke kolej angsana satu, uitm puncak alam ye.

ok tu je. korang nak wish birthday untuk encik fahrin? leave your comments below. thank you :)

adioss.. assalamualaikum..

p/s: nyanyi lagu birthday sikit :)

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

3 comments:

Namee Roslan said...

comelnya! happy birthday ya comel. hope u read this. cewah :D

eh eh minat naa fahrin ahmad! :D

Mohamad Arif Affendy said...

happy birthday to him =)

nick dot anis said...

happy befday:-)