Saturday, September 3, 2011

packing

ASSALAMUALAIKUM..

yeah tu dia. aku datang lagi ke desktop adik aku ni dengan membawa sehelai baju kurung dari tempat aku mempacking barang tadi. apa maknanya tu? maknanya aku dah mula malas nak mengemas barang. haha.. ok tak lawak.



seriously malas giloss.. plus sakit perut. aku tak suka packing barang. sebab apa? sebab aku tak tau where and how to start, what to pack and how to end it up. selalunya aku akan biarkan barang barang aku terbengkalai buat beberapa minit atau jam sebelum aku sambung mengemas. haha.. terukkan?

ok baiklah sebelum ibu aku start membebel, baik aku sambung kerja aku. adiosss.. assalamualaikum..

:)

thanks to namee sebab sudi datang beraya kat blog yang takde kuih raya dan dodol ni haa....



thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

sergeant keroro said...

hehe, besar header :P

Namee Roslan said...

hehe, takde dodol pun takpe. ada budak cute kat sini! heheheh, ey jangan malas2 packing..pack elok elok .nanti spender pun tertinggal. hehe