Sunday, August 21, 2011

contest aku dan baju kurung

ASSALAMUALAIKUM..


p/s: ini adalah entry melekat. sila skroll ke bawah untuk baca entry terkini. terima kasih.. :D

haa.. ni nak buat satu lagi contest ni. disebabkan contest aku yang hari tu tak dapat sambutan, maka meh sini nak buat contest yang senang sikit daripada yang hari tu. so, automatik, contest hari tu batallah ye. ngee~~



syarat2 contest ni ialah:

  • buat satu entry dengan tajuk aku dan baju kurung. letak banner kat atas tu dan linkkan ke entry ni.
  • letak SATU gambar korang yang korang rasa paling cun dengan memakai baju kurung
  • ceritalah sikit kenapa korang rasa gambar korang tu cun. ehehehe
  • tag 3orang kawan korang and make sure diorang tau.
  • linkkan entry korang kat komen entry ni
  • nak follow blog ni or taknak tu terpulang kepada korang. takde paksaan.

eh itu je. harapnya ada sambutanlah ye. hehehe.. jomlah join ramai2!! hadiah? hadiah sama macam contest yang lepas, tak lumayan. cuma mengikut kemampuan saya.

1st place: topup rm15
2nd place: topup rm10
3rdplace: topup rm5

kalau ada pihak yang nak tolong sponsor hadiah amatlah digalakkan. ehehehe..


tarikh tutup contest ialah pada 21 ogos
tarikh umum pemenang akan diumumkan kemudian ye korang!!
:)

eh itu jelah. babai. assalamualaikum..

p/s: jom join ramai2!! :D

thanks for reading and joining!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

66 comments:

Ku Azhar said...

klau mcm ku cmne kakk? hehehe...jmput join GA ku gak k :)

deeyamorten said...

kalau ku ek? err, kena menyamar jadik pompuan jap lah. haha. eh tak2. boleh jugak join tapi pilihlah gambar adik ke, kakak ke, makwe ke, mak ke, kawan ke, yg pakai bju kurung dan ku rasa dorg cun. camtuh jelaa.. :D

Diana @ bilakukatacinta said...

slm terjah deeya...nt akak korek2 loker..mane tahu jupe pic gorjes pakai baju kurung

deeyamorten said...

terima kasih kak diana. :D

:: Mrs.Eady :: said...

follow sini :)

fiQ'Ra said...

wahh..best nya contest awk ni~ sy pencinta baju kurung ;) tapi pemiliham pemenang based on ape ye dear? nk join, nk join~~ heee

Tentang Kita said...

nak join boleh

http://azumylini.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

deeyamorten said...

fiq'ra: pemiilihan pemenang berdasarkan tahap keayuan dalam gambar tu ececeh.. plus sekali dengan reson kenap die pilih gambar tu

aquatwins932 said...

dah join.. hehe.. sory ea Deeya.. i got no reason on why i think i look cun in there sebab memang tu je pic yang layak masuk contest ni.. haha

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Lulu Caldina said...

bila tarikh tutupnya??

deeyamorten said...

lulu: sebulan dri sekarang kot. 21/8 :D. tapi tak sure lagi. akan diberitahu kemudian

lady_azieah said...

weet.. azi join n follow.. ^^

http://ladyazieah.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Tea said...

wewitt. nah.

http://www.tehuzz.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

ciK LyndaWawa igUana said...

nak join boleh??

Syara Mohammad said...

i join!!! <3

http://spektrumwarnakehidupan.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

deeyamorten said...

ciklyndawawa: boleh dear.. dialu2kn :D

mate saya bulat said...

MSB juin contest awk taw :D


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

aquatwins932 said...

deeya.. saya dapat ilham on why i think i look cun in the pic la.. haha.. jangan gelak ngan reason saya tu X)

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Tea said...

u... pemilihan pemenang camne? taknak lah guna random.org. tak best. kehkeh. suggestion jer. :)

deeyamorten said...

tea: pemilihan tu tengok kat tahap keayuan seseorang tu dlm gambar die. tak kisahlah dia cun ke tak cun ke, tapi, kalau dia memang kelihatan ayu dalam gambar tu, maka, dialah pemenang. kiranya ayu yang asli lah. kalau dia edit, keayuan dia tu mesti tak nampak macam diedit. faham tak? hekhek.. oh plus lagi dgn reason kenapa dia pilih gambar tu

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Pin2.. dtg anta perutusan..
”::Aku Dan Baju Kurung::” :)

ainie yusof said...

join :)

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

ainie yusof said...

join :)

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

Miss Eunice said...

heey there..nak join jgak ye? ^^

http://justmeandeunice.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Cik Meyo said...

join ! :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Newbie said...

akak, adik comel join nihhh..wakaka
http://newbie-stalks.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Dunia Cik Maia said...

saye join jugak yew~ =)

http://maiamyra.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Mrs. Farhan said...

Awak, saya join, untuk sesama blogger. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung-d.html

Cik Meifaa' said...

diiklankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

namasayaiqa said...

join ! bila duedate ne? :)



http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

deeyamorten said...

due date 21/8.. :D

thanks join ye

zarahanggun said...


Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

deqjamucuxx said...

joined :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

norshila ibrahim said...

shila join jugak ::

http://shilagyla.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

thnx

abazilah said...

join

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

kemey said...

nk join tp xtau r cmne nk tag kwn..cmne ek?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

deeyamorten said...

kemey: just tulis nama dorang, then letak link blog dorang. and then, inform them. siap!! :D

cik LOLA said...

cik LOLA singgah sini..
haha..macam nak join je...

nanti kte tinggal link ea..

tarikh tutup??

singgah la sini
http://kasuttinggiakuh.blogspot.com

-tAlkativE- said...

join yea..:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

idaida0504 said...

saya berjalan2 disini dan join contest cute ni!

http://idaida0504.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

fiQ'Ra said...

salam~ hye dear ;)

kite join eh..tqvm ^^

http://fiqracake.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

sakura_sue said...

hantar assignment.hehe

http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

kemey said...

ok tq=)

kemey said...

da join^^
http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Cik Rose Cute said...

join....

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

bella lim said...

aku join. bagi aku menang tau. hahaha. bila tarikh tutup? and tarikh umum?



http://nevervanish.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

haslinda said...

join!!!

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

Dang Intan Duka said...

selamat join

http://didazmanje.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

peace

syarifaayraalhumaira said...

http://ayraaryfahumairadiaries.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

ayraa naa maok contest neiyh :)

miSs Najeeha said...

http://hijaupucukpisang.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

:)

Cik Areen said...

join :)

http://pwinceszxerra.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta.. baju kurung moden menjadi taruhan, moga-moga ada rezeki..ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung.html

id follower: Nida

tq:)

Cik Purple Pinkypuff said...

join..:)

http://cpluckiest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

~~@lyci@~~ said...

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/08/aku-dan-baju-kurung.html

tq ;)

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Ninie join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

wah sonok contest ni..dpt tgok wajah2 pmpuan melayu terakhir sume^^hehe sy pun nak join lah!!

http://gurlz8998.blogspot.com/2011/08/aku-dan-baju-kurung.html

Fmty and GA! said...

join ye

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/08/contest-aku-dan-baju-kurung.html

taurus_gurl_85@yahoo.com

lilypelangi said...

jiran!!!



sy join ye ;)


http://pelangichenta.blogspot.com/2011/08/aku-dan-baju-kurung.html

c i k a n a said...

sya join

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/aku-dan-baju-kurung.html

apple said...

saya nak join!!

keysha said...

keysha join..hope blum trlmbt cik deeya (^0^)

keysha said...

keysha join (^0^)
ni link keysha tau

http://keysha1111.blogspot.com/2011/08/aku-dan-baju-kurung-0.html

Namee Roslan said...

comel nya!! :) nak hadiah! hihi

deeyamorten said...

@Namee Roslan
nak hadiah? jonlah jom. hehehehe