Sunday, August 7, 2011

nape earning nuffnag aku tak pernah ada?

ASSALAMUALAIKUM..


aku nak mintak jasa baik korang untuk tolong ajarkan aku setting benda alah ni. dari awal aku start blogging sampai sekarang tak pernah naik pun earning ni. kalau 0.50 sen takpe jugak. ni 0.00? pergh sadis..

aku bukan kejar sangat benda ni. tapi tengok korang kaut duit banyak2, aku pun terhengen jugak. sobss..

tolonglah ajar budak noob seperti aku ni ye. korang kan comel, baik, cantik, hensem *bodek ni. haha*

eh tu je. nak tidur. dari tadi cakap nak tidur tak tidur2 jugak.

assalamualaikum..

thanks for your help!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

8 comments:

Popoi said...

popoi leh komen jerp,, x leh nk tlong coz popoi pun x tau sgt,,,, +_+

deeyamorten said...

@Popoi
takpela popoi. komen pun dah memadai :) tq ye

Ku Azhar said...

ku pn xtau sngt...huhu..tp nk jemput join bloglist ye :)

cik violet said...

hai2..link iklan nuffnang sy tgk awk ade 1 je..iaitu kat sidebar..ade 2 lagi kene masukkan..di header and between contents..tengok balik di nuffnang di bahagian add ads untuk dapatkan code ;)


p/s ; harap ini membantu ;D

sergeant keroro said...

kena letak kat semua tempat rasanya, then kena ada orang klik.

hehe XD

meh keroro klik satu :)

deeyamorten said...

@Ku Azhar
insyaALLAH :)

deeyamorten said...

@cik violet
thanks ye awak! :D

deeyamorten said...

@sergeant keroro
klik satu je? klik banyak2 lah. haha