Sunday, August 21, 2011

result = keputusan

ASSALAMUALAIKUM..

yeah.. result untuk contest dah keluar. cepat? memang cepat. hahaha.. tapi hadiah dapat lambat sikit ye sayang sayang. tunggu gaji den masuk dulu. hahaha..

fuhh.. tough jugak nak pilih pemenang ni. semua cun cun dan ayu ayu belaka. at first aku ingatkan nak pilih berdasarkan reason kenapa dia pilih gambar yang dia pilih tu *oh ayatku sangat pelik* tapi, memandangkan ramai yang bagi reason yang tak berapa best, so aku cancel guna cara tu. aku judge guna kualiti gambar je.

kepada yang tak menang jangan kecil hati ye. bukan rezeki korang kali ni. mungkin rezeki korang dalam contest contest yang lain ke kan? who knows.

oh panjangnya mukadimah aku. meh sini nak tayang muka pemenang. jeng jeng jeng..........

gambar ni unik. seriously..


makcik ni minta aku menangkan dia dalam contest ni. hahaha.. tapi bukan sebab tu aku pilih dia. sebab gambar ni memang ayu. nasib baik kau letak gambar yang memang ayu wahai cik bella

gambar ni comel! den suko. muahahaha


ok tu je. tahniah kepada para pemenang. kepada yang tak menang. jangan putus asa. cuba lagi dalam contest lain okeh?

pemenang pemenang sila PM aku kat facebook untuk bagi nombor telefon korang ye. facebook aku: deeya morten

tu jelah. tata.. assalamualaikum..

p/s: selesai sudah contest ini.
huhu..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

8 comments:

Miss Eunice said...

waah..this is the first time i won something leh on blog..lol..thanks alot miss deeyamorten! :D

deeyamorten said...

@Miss Eunice
welcome dear. nanti PM saya kat fb ye :)

bella lim said...

yeayy aku menangggg!! HAHAHAH. ni first time jugak aku menang contest. sebab baru dua yang aku masuk. ahhha. :DD yeay yeay sayang awak. ni bkn berat sebelah kan kan? haha

deeyamorten said...

@bella lim
tak tak. aku pilih sebab gambar kau. hahaha

Namee Roslan said...

wow..saya takde ke?? :P hiks

Bitter said...

yg first tuh mmg terbaik kot..huehue :) anyway, tahniah pade yg menang :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

huiyoooo . tahniahhhhh semuaaaaa .

Cik Areen said...

terharu. *nanges*
first time masuk contes, first time menang. *gelak guling*
ngee~
tenx dear. :)