Friday, July 22, 2011

JANGAN rindu aku (tolonglah rindu aku)

ASSALAMUALAIKUM..

once again, i won't be around until tomorrow sebab terpaksa menjoinkan diri dalam aktiviti sekolah makcik aku. pffftt..

so, kepada pelajar2 sekolah kebangsaan usj 12, you'll see me somewhere around the school selling ice cream *bunyi loceng* kling3..

*ice cream macam ni takde ye. harap maaf :D*
contest2 dan giveaway2 yang korang tag kat aku, akan diupdate nanti. malas nak menaip sekarang ni. by the way, thanks sebab tag saya cik aida :)

eh ok. tu je. jangan tolonglah rindu aku sepanjang ketiadaan aku ni ye. ehehehe..

babai. assalamualaikum..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

4 comments:

Nyamuk Terbang said...

alala rndunya
haha

Newbie said...

weh, jangan kau pulak yg makan semua eskem tuh..wakaka

aimie amalina said...

hehhe..selamat beraktiviti sok!

aquatwins932 said...

salam.. anda d'tag untuk masuk dua contest ea :D

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-1malaysia.html

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html