Sunday, August 28, 2011

the best gathering ever

ASSALAMUALAIKUM..

holla readers!! aku rasa ni entry terakhir aku before aku balik beraya kat kampung. kalau kat kampung aku dapat cekau broadband cousin aku, mungkin aku akan update. kalau tak, terpaksalah korang tunggu aku balik rumah dulu ye. hiew hiew *tiru cik bella gelak*

macam aku cakap tadi, aku ada iftar dengan geng geng sengal aku tadi. bila aku yang sengal ni bertemu dengan mereka yang sengal tu, maka, boleh meletup restoran tu. haha.. nasiblah tuan kedai tu dapat kitorang sebagai pelanggan.

geng kitorang actually consist of 7 girls and 1 boy which is encik fahrin. tapi tadi dua orang kawan kitorang tak dapat join sebab dah balik kampung.

tapi takpe, ada dua lagi orang gantikan tempat mereka. hahahahahaha.. aku malas nak celoteh panjang lebar. korang tengok gambar je ok?

ni gambar candid puan syamimi bersama suami tersayang. hahahahahaha :p

nilah masalahnya bila masing masing photo gedik =.=

dalam gambar ni hanya seorang sahaja yang photo gedik. yang lain malu malu kucing. cehh.. pemalulah sangat. haha

meet azue.. eh salah shizuka yang tengah cekup mulut tu dan auni :)

meet encik fahrin dhobi (bukan nama sebenar) yang malu malu dengan sebiji epal hijau


makcik ni curi idea aku bergambar bersama buah epal. cisss

maaf aku gedik di situ. maaf sekali lagi. maaf ye. maaf sangat. maaflah. maafkan aku. maaf lagi. maaf zahir dan batin, luar dan dalam, atas dan bawah



encik fahrin dhobi sengalsss ambik gambar aku yang buruk ni. serious buruk =.=

gambar candid mereka selepas solat maghrib kat masjid. sorry ye gambar blur. aku tengah ketawa time ni

aku dah cakap kan tadi, diorang ni photo gedik. hahahahaha

photo gediksssssss.... nak jadi model iklan sabun cuci toilet, tapi tak dapat, macam nilah gayanya :p

time ni pun aku tengah ketawa sebab ada makhluk menyibukkan gambar anggur digigit kat situ

after solat. on the way nak hantar encik nik ke bus stop

meet nabilah

azue a.k.a shizuka

mimi senget.. dan encik nik kat belakang tu. dah macam forever alone aku tengok. haha.. jahatnya aku. maaf maaf..

time tengah tunggu bas ni terserempak dengan kawan kitorang yang baru sampai dari kolej dia, tiba tiba dia hulur mister potato kat kitorang. murah sungguh hati beliau. thanks farid!! (aku tau kau takkan baca ni)



penat skroll ke? maaflah ye. janganlah marah saya. saya kan comel.. sila muntah coklat dalam baldi hijau.

maaflah kalau korang terannoying dengan entry aku hari ni. aku taktau nak celoteh apa dah.

lagipun mereka mereka yang terlibat ni mintak aku letak gambar diorang kat blog. hahaha.. ok ni tipu.

berakhir sudah entry terakhir aku before raya. sila rindu aku banyak banyak.

aku nak ambil kesempatan ni nak mintak maaf kat korang korang yang baca blog buruk aku ni. tak kisahlah korang ni stalker ke, silent reader ke, top commentator ke, followers ke, tak kisahlah. asalkan korang baca blog aku.

aku nak mintak maaf kat korang kalau kalau aku ada terkasar bahasa tersilap perbuatan kat mana mana. harap maafkanlah ye.

aku ni manusia biasa je. tak perfect nyah.

nanti korang sodap membaham ketupat rendang tu, ingat ingatlah beta di sini. muahahaha..

dahlah tu. aku nak siap siap packing barang balik kampung. kepada korang yang balik kampung naik kereta tu, silalah berhati hati di jalan raya. jangan ingat nak raya je sampai keselamatan diri dilupakan.

adioss.. assalamualaikum..

p/s: sayang korang!
muahhhh...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

11 comments:

Tea Dno said...

ooo.. itu dia encik fahrin kau ye.. dah tau.. kantoi.. hoho..

deeyamorten said...

@Tea Dno
opsss... kantoi!! lupa nak censored muka. hahaha

Bitter said...

Kau raye mane weh?? ganu ke??tudiaaa..baju 'kesayangan' kau..HAHA!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

wah! best! da lame tak gather~:)

hanaadib said...

thank's nad..such a lot of memories..:)

hanaadib said...

nice nad's

deeyamorten said...

@Bitter
a'ah weyh!! aku raya ganu dulu tahiun nih. alamak.. asallah kau cam nih. haha

deeyamorten said...

@♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥
raya ni gatherlah ye :)

deeyamorten said...

@hanaadib
welcome :) btw, siapa ni ye?

jajajenga said...

farid mana ni nadiah?faridzuan?

Namee Roslan said...

hehe, meriahnya :D selamat hari raya okay. maafkan salah silap saya atau terkasar bahasa ke. have fun cutie :)