Friday, June 17, 2011

budak mintak penampar

ASSALAMUALAIKUM..


dia add, then dia remove..
dia add lagi, then dia remove lagi..
and then dia add lagi, then dia remove lagi..
selama ni mungkin aku diam je,
sebab memikirkan kita pernah satu sekolah,
satu batch lagi,
tapi untuk apa aku nak hormat orang yang tak reti nak hormat aku kan?
hubungan antara kita hanya tinggal sejarah.
please note that.
i'll never be yours again.
NEVER!!
aku bahagia dengan hidup aku sekarang.
fullstop!!
till then,
GOODBYE!!



p/s: luahan perasaan je sebenarnya ni.
kalau rasa macam nak baca,
bacalah.
kalau taknak pun takpe.
peace yaww!!

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

aidamohdnazib said...

erkkk..ex punya cerita lah nihh..peace yaww :D

nadeeya mnz said...

haha... kantoi sudaaa...