Monday, June 13, 2011

oh pleaselah...

ASSALAMUALAIKUM..

sedang dalam proses untuk merenovate blog.. tapi masih tak jumpa cari template dan header yang sesuai. pergh... tolonglah jumpa... ngantuk sudah ni *mentang2 dapat pakcik baru dr sabah, cakap pun dah macam sabah ka??* guys, korang ada cadangan mana saya nak dapatkan template dan header yang cantik tak? oh please guys!! i really need your help this time. kalau takde sesiapa tolong saya nampaknya terpaksalah saya privatekan blog terchenta ni buat sementara waktu. dush~~ got to go. mengantuk yang amat.. chow.. tata.. assalamualaikum..

thanks for reading guys!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

7 comments:

aidamohdnazib said...

dah cantik lah nih kak oiii..kau nak carik yng blink2 ker??

nadeeya mnz said...

sebab sy dah remove header.. haha... tyme tulih entry nih xremove header lg.. ble da remove rasa cantek lak... hehe

qudwa said...

hamik kaw....

http://blogspottemplates.blogspot.com/

mner ntah aq dpt ni...

nadeeya mnz said...

thanx qudwa!!! :D

aquatwins932 said...

sory reply lambat to this post.. banyak yang berlaku nowadays.. visit blog awak n aida pun kita dah jarang.. nak update blog sendiri apatah agi.. problem tenet la.. serangan hypotension la.. awak nak full template or header a.k.a banner n background saja? kalau awak good with html, kita cadang kan try full template.. it's more unique n beautiful.. tapi, kalau x biasa ngan html, boleh hancur blog.. changing header n background lebih simple n senang.. it's up to u really.. tapi, kalau nak try men ngan html, i urge u to ask help from pro first.. here's the links for both full template n header n background only.. kita biasa tengok design dorang je

full template : http://btemplates.com/
header n background *wit sum accesories too* : http://www.thecutestblogontheblock.com/

hope dis help dear :-)

aquatwins932 said...

oh, btw.. bout the header.. awak boleh edit pe yang awak nak tulis on the header on ur own.. senang je.. guna je any photo or paint tool.. boleh guna GIMP.. or, agi senang, guna Photoscape

Photoscape : http://download.cnet.com/PhotoScape/3000-2192_4-10703122.html?part=dl-6295843&subj=dl&tag=button

deeyamorten said...

dear irah, thnx a lot!! really.. :D