Monday, July 25, 2011

pada hari aku jadi taukeh..

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua! dua hari tak berupdate entry2 lapuk kat blog ni. hehehe.. maaflah ye. kepenatan yang amat sangat menyelubungi diri lepas semalam. so, ambik kesempatan untuk rehat puas2.

hari ni, semangat berblogging tumbuh balik. walaupun tak semekar sebelum2 ni, tapi, kira oklah jugak kan sebab ada semangat jugak nak berblog ni. nak cerita panjang lebar pasal hari kantin hari tu malas. so, korang jamu mata dengan jamu mak dara gambar jelah ye. hehehe.. jangan risau, caption gambar akan disertakan sekali. enjoy!!

*ni dia taugeh taukeh sebenar. ehehehe*

*taukeh dan pemegang share sedang bergambar mesra :P*

*taukeh dan si tudung biru yang berangan nak jadi taukeh jugak. muahahaha*

*lai.. lai.. mali.. mali.. latang ke kedai saya*

*taukeh dan pekerja2 yang taat setia*

*sweet corn anyone? saya buat sendiri ni :)*

*see? i've told you i did it myself*

*muka sebelum dibuli oleh sang pekerja kenit*

*meet sumitha and preveena. our kumon students*

*kami kaya!! kau hadoo?*
haa.. tu jelah. nak lagi? takde dah. ni gambar2 eksklusif ni. mana boleh letak banyak2 *bajet retis* hehe.. so, diharap anda pembaca2 blog ni terhibur dengan santapan mata yang menyakitkan bijik mata ni. lepas ni pergi tabur eye more banyak2 dalam mata ye? bagi segar sikit mata tu. hahaha.. eh oklah. assalamualaikum..

p/s: tahun ni puasa ramadhan
sebulan kat rumah!! bestnya..
:D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Bitter said...

baju kmns tak nak lupa kot..HAHA! fav tuu..wakaka

deeyamorten said...

baju faveret tu.. ne ley lupe.. hekhek