Thursday, July 28, 2011

Contest : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo

ASSALAMUALAIKUM..

holla! tengah menyurutkan debaran di dada sebab tengok football match ni. aduilaa.. ni yang aku tak suka ni. berdebar semacam. tapi defend malaysia lemahlah. apa macam ni?

eh2 ok. entry ni bukan nak cerita pasal bola okeh? nak cerita pasal contest ni. contest tagline kreatif cik alya ni.

*cik akak dan cik abang yang comel loteh, meh sini pijak sini laju2 untuk join*

kreatifkah tagline aku? hehehe.. entahlah, tengok jelah nanti. 


kenapa nama blog aku you are the music in me? sebab aku suka dengar lagu dan menyanyi. muzik dah macam jiwa aku. walaupun aku memang tak tau nak main apa2 alat muzik melainkan rekoder yang aku belajar kat sekolah rendah dulu. so, blog ni adalah di mana aku luahkan segala yang terlintas kat minda aku. bersamaan dengan aku meluahkan jiwa aku kat sini. dan semua pembaca2 blog ni adalah ibarat muzik yang melengkapi jiwa.

tagline blog aku, macam yang korang nampak kat atas tu,


minda berirama, hati menyanyi, jemari menari. kenapa saya guna tagline tu? sebab idea yang saya curahkan dalam blog ni selalunya berlegar2 dalam minda saya.

bila dah berlegar2 dalam minda, hati saya berkata2 sendiri. berfikir tentang kenapa perkara tu macam tu, kenapa macam ni. mencari sebab kukuh kenapa saya nak tulis entry tu. bila dah dapat alasan kukuh, maka jari pun menari atas keyboard. ehehehe..

oklah. itulah antara sebab2 saya pilih tagline dan nama tu untuk blog saya. korang jomlah join sekali!! nak baca korang punya tagline pulak. join tau.. :) contest ni berakhir pada 30 julai pukul 3 petang. bersamaan dengan hari lahir cik penganjur. hehehe *ketawa takde motif*

till then, assalamualaikum..

p/s: entry yang dapat komen terbanyak
akan dapat bonus tau. apa lagi,
meh sini komen entry ni banyak2.
^_____^

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

5 comments:

Alya Esprézzo said...

heheheh...thx join :D

deeyamorten said...

welcome alya :D

MAISHARAH said...

gud luck!!

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

PeRmAtA bIrU said...

:) datang dari contest alya..:) good luck k...

[sutera kasih] said...

good luck dear :)