Wednesday, July 20, 2011

kentut

ASSALAMUALAIKUM..

korang pernah tak borak2 dengan kawan korang dan terbabas masuk bab yang agak tak senonoh iaitu kentut? haha.. topik yang memang hangat dibicarakan kan? tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas *eh betul kan?* 

korang perasan tak, once dah mula cerita pasal kentut ni, mesti susah nak berhenti. ada je cerita sejarah silam pasal kentut mentut ni keluar. tapi ok apa, boleh buat penawar stress. haha

*ganas gilerss kentut keluar api. haha*
cakap pasal kentut mentut ni, tiba2 teringat satu lagu yang dinyanyikan oleh saya dan roommates saya waktu kat matrik dulu. ubah suai daripada lagu senyum. haha.. liriknya ringkas, mudah dan padat.
kentut tak perlu kata apa2

ok saya tau entry kali ni selekeh. dan saya sendiri tak tau macam mana idea ni boleh timbul dalam kepala. haha.. sungguh tak bermoral. jangan tiru aksi ini. :D


by the way, korang kalau nak kentut sila bagitau dulu orang2 terdekat supaya mereka boleh bersiap sedia jiwa dan raga buat kereta kebal kalis bau sebijik. ataupun ambik oksigen sebanyak mungkin sebelum menahan nafas selama beberapa minit.


*dialog ni akan korang dengar kalau korang melepaskan gas tanpa amaran*

eh dahlah tu. mengarut pulak cerita pasal kentut malam2 buta ni. so, moral of the story ialah, jangan kentut senyap2. hehe.. assalamualaikum..


p/s: small fart is
a silent killer.. :D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

3 comments:

aremieroul said...

ha3..kentut kena diam2 jerk..he3..

deeyamorten said...

bahaya tu kentut diam2. boleh pengsan orang yang membaunya. hahaha

Hafizi Sakan said...

jalan2..bace..n follow!!..(http://kitamengonsi.blogspot.com/ ....jom singgah dan follow)