Thursday, July 7, 2011

tak patut betul

ASSALAMUALAIKUM..

hai korang!! cuba korang tengok video ni,



first of all, saya nak tanya pendapat anda tentang video ni. tulis kat ruang komen kat bawah ni ye.

bagi saya, perkara macam ni memang tak patut dibuat. kenapa? sebab ia mengaibkan perempuan tu. lelaki tu tak hormat perasaan perempuan tu langsung.

cuba kalau dia sendiri yang kena macam ni, apa dia rasa? ego tercabar? malu? marah? baran? fikirlah sendiri.

pengajarannya, kepada semua lelaki di luar sana, tolonglah hormat perasaan perempuan. kalau korang ada keegoan untuk dipelihara, perempuan ada harga diri untuk dijaga. jangan pentingkan korang punya ego sangatlah. ego ni lama2 boleh memakan diri tau.

dahlah. malas nak cakap banyak2. bikin panas je. korang fikirkan sendiri. chow.. tata.. assalamualaikum..

p/s: kill your ego,
before it kills you

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

cx's said...

hye there. da tgk sambungannya? =)

deeyamorten said...

@cx's
belum. camne sambungannya?

Alif Yusof said...

sambungannya laki tu yg kena bang. Pompuan tu psiko gila2 smpai laki tu rasa bersalah.

deeyamorten said...

@alif yusof
oh yeke? haha.. should i say padan muka? :P

aquatwins932 said...

kite tengok ni tu ari kat TV.. panas je kan.. die ingat hal-hal kawen ni mainan ke? marriage is no game

amirah amir :) said...

nie rumah kawan aku dekat sungai buloh!! hihi kbye