Sunday, July 10, 2011

hello kitty contest

ASSALAMUALAIKUM..

HKC
*nak join contest comel ni? sila klik saya*

hai semua! oh ye, saya masuk contest lagi. haha.. actually memang tertarik nak masuk contest ni. dan taktau pun bahawa saya telah di tag oleh cik syahirah untuk contest ni. tapi, bila baca blog dia tadi, baru perasan nama saya ada kat situ. hahahahahaa... ok excited tak hengat ni.

*Saya takde kucing. ni kucing kat hostel dulu. comelkan? :3*
*aksi paling menggoda yang si gemok ni boleh buat*

*tak ingatlah nama dia apa. takde nama kot*

*introducing si gemok dan no name*
disebabkan semua ni gambar kat hostel dulu, so, gambar2 yang ada muka saya bersama kucing, agak terhad. of courselah kan. takkan saya nak masukkan gambar saya tak pakai tudung kat sini pulak. so, sorry ye. :D

apa2 pun, thanks kepada pihak penganjur sebab anjurkan contest comel ni. i do enjoy this. tak menang pun takpe. asalkan dapat bergembira dengan gambar kucing kejap pun bolehlah *apakah?*

ok, sekarang saya nak tag 2 orang kawan saya. jeng3.. siapakah mereka?


eh2.. itu je. tata korang.. assalamualaikum..

p/s: thanks irah!!
jom ramai2 serbu blog irah ni..
:D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Tea said...

wowow ada tag laa. aku dh ada hutang 2 tag ni. >.<

nt aku rileks sket aku buat. hiks.

deeyamorten said...

okie dokie dear.. :D