Thursday, July 28, 2011

meoww..

ASSALAMUALAIKUM..

dua hari ni aku sibuk mengedit blog. nak buat blog cun macam korang jugak. huhu.. and a lot of thanks to dearest SYAHIRAH YAZID. banyak sangat dia tolong aku mengedit ni. kalau korang nak tengok tutorial2 gempak, sila pergi ke blog dia. best! :D

ok terus ke main point,


mulai saat ini ada kucing yang akan monitor gerak geri korang kat blog ni. hahahaha.. comel kan beliau. geram2.

eh ok tu je. babai. assalamualaikum..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

1 comment:

aquatwins932 said...

glad to b a help :) btw, deeya, yang 30-gb tu, awak dah tukar ikut width gambar kucing tu x sebab bila kita masuk blog awak, ShoutBox awak terkeluar sikit la.. bila dah open n close balik ShoutBox tu baru ShoutBox tu tersembunyi full