Monday, July 4, 2011

Jom Join Bloglist Wacanaku

ASSALAMUALAIKUM..

Wacanaku
*klik banner ni untuk join ye.. :D*

hai semua!! haa.. ni saya masuk lagi satu contest yang telah ditagkan kepada saya oleh seorang rakan blogger bernama SYUHA ZULKIFLI. seriously mula2 terkejut jugak bila kena tag dengan dia. haha.. apa2 pun thanks dear syuha.. :D

sebab2 kenapa saya nak join ialah.... jeng3..

  • mengisi masa lapang yang dah terlalu lapang tanpa ada apa2 yang relevan nak dibuat
  • nak berkenalan dengan lebih ramai bloggers kat alam maya ni *cett.. ayat poyo gilesss*
  • sebab saya telah ditag.. hahahahaahahahaha....
ok now, masa untuk mengetag seorang rakan blogger yang bertuah. siapa ye.. emmmmmmmmm....


oklah. i'll end this here for now. chow.. tata.. assalamualaikum..

p/s: terharu sebab telah
ditag.. hahahaha..
thanks again syuha.. :D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Tea said...

wowww. join segmen. :)

deeyamorten said...

hahaha... ada org tag akulaa... dgn segala keterharuan aku joinla jugak. haha