Saturday, July 9, 2011

segmen: aktivitiku di rumah

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua!! oh ye, saya sangat rajin mengejoin segmen lately ni kan? haha.. bosanlah lately ni. tak tau nak update apa kat blog ni. nak tau saya join segmen apa? haa.. cer tengok bawah ni,


Bicara Mak Dara
*nak join? sila klik banner. :)*

takde apa sangat pun aktiviti yang saya buat kat rumah. just mengait, online, tengok tv, makan dan tidur. haha.. tapi saya share yang ni kot,

*sorry. gambar terbalik. hehe*
eh ok tu je. nak join? klik banner kat atas tu ye. chow.. tata.. assalamualaikum..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh bestnya pandai mengait.. mak dulu pun pernah belajar mengait tapi sampai sudah nak siapkan satu tudung meja berzaman nak siapkan last2 tak siap jugak hehehe.. terima kasih ye kerana sudi join segmen mak ni =)

ninie_azriena said...

cantiknya..
boleh buat bisnes nie :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

cik najihah said...

singgah dari segmen Mak Dara..

PeRmAtA bIrU said...

wah...mesti pandai mengaitkan???? bestnya....

deeyamorten said...

@ninie azriena
memang cadang nak buat bisnes. tapi tak jalanlah.. haha

@cik najihah
tq singgah.. :D

@permata biru
takdelah terror sangat.yang simple2 bolehlah. thanks btw.. :D

Tea said...

cantek koott. bisnes la wehh.

deeyamorten said...

mmg nak bisnes.. tapi tak dapat sambutan.. so aku stop je. huhu