Wednesday, July 13, 2011

thanks!! i love you.. :D

ASSALAMUALAIKUM..

amboi, kontroversinya tajuk. haha.. ni bukan entry untuk encik fahrin ye. ni entry untuk beberapa orang yang telah berjaya menaikkan semangat saya yang agak jatuh tadi. thanks a lot you guys!!

mereka ialah,


mereka mengkritik dan juga memberi galakan pada saya untuk terus berblogging. weeee~~ sayang gilerss kat dorang ni. muah3..

special thanks to cik raja sebab telah mengingatkan saya pasal prinsip saya dalam berblogging. fuhh.. punyalah banyak saya makan semut cuti ni sampai lupa pasal prinsip diri sendiri. noob. apa lagi, pergi terjah blog beliau sekarang. entry baru dia pasal anak saudara dia yang tembam-comel-loteh-putih-gebu-geram-nak-picit2 je.

thanks a lot guys! memang sayang korang berjuta million trillion zillion lemonsss. haha.. 

*encik google yang hensem tolong lukiskan*

eh oklah. bye, assalamualaikum..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

amirah amir :) said...

woi! nama sape yang kau canang tuuu? ite malewww lewww awaaak. haaahaaha okay deeya :) takpayah nak terharu sangat lah! kawan kawan maaa. apa lagi mau guna?

nway, thanks jugak for this post dan teruskan berkarya :D

aquatwins932 said...

hehe.. ur welcome hun.. wah.. kite bace entries awak yang baru-baru ni banyak tol perkataan noob.. bagos tu.. we must apply benda yang kite dah belaja :D