Sunday, July 10, 2011

wiget follower yang macam biskut marie

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua!! korang perasan tak widget follower lately ni macam biskut marie? kejap ada kejap takde. main2 pulak dia.

*smiley yang menggantikan widget follower. hehe.. :D*

geram jugak kadang2 tu. sebab bila nak follow orang tak boleh. dush~~ nasib baik ada button follow kat belah kanan tu.

*tekan kat button yang ditunjukkan untuk follow*
so guys, saya nasihatkan, buatlah button tu kat blog anda untuk kesenangan bersama. :D

eh ok. tata.. assalamualaikum..

p/s: entry ni dikarang
semata2 kerana si penulis
sedang dilanda kebosanan
yang melampau. harap
maklum. :D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Nisa Si Gadis said...

a'ah betol 2 . kejap ade , kejap xde . errrr geram kan .

Nurulhudaabdrahim said...

hehe..bole x tlg ajarkn mcm mane nk wat butang follower tu..hehe