Thursday, July 21, 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus

ASSALAMUALAIKUM..

oh segmen lagi. hahahaha.. segmen kali ni telah dijemput oleh tuan tanah sendiri. so, saya joinlah.. :D

cx\
*klik sini laju2 untuk join ini segmen*

segmen ni khas diadakan oleh tuan tanah ni untuk semua pelajar UiTM. eh, tapi saya belum jadi lagi kan? boleh masuk jugak ke? hehehe..

oklah tanpa banyak bicara, saya nak jawab soalan2 yang diajukan oleh sang penganjur *sang? macam sang kancil pun ada.. hehe.. eh jangan marah ye tuan tanah :P*

UiTM kampus mana: UiTM kampus Puncak Alam
course: bachelor's degree in nursing
part berapa: baru nak masuk part one. ehehe.. freshie ni..

saya nak tag cik  SYAHIRAH YAZID sebab dia pun bakal student UiTM jugak. ehehe..

itu je kot. siapa yang rasa nak join, sila klik pada link kat atas tu ye. :D

oklah dah ngantok. nak tidur. babai. assalamualaikum..

p/s: UiTM di hatiku..
:D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

9 comments:

cx's said...

tq my dear sudi join! btw, congrats dpt UiTM for ur bachelor!! :) boleh aje join la syg. asalkan product UiTM.. name awk pon da terlist lam UiTM cuz diterima :)

aima mazlan said...

aima pun join jgk...
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

bombay said...

dtg sini bw..:)

aquatwins932 said...

saya dah join :)

POP said...

Singgah sini :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

Cik POP ajak join segmen blogger 1 malaysia :)

Segmen Kami Blogger 1Malaysia

I said...

hai dari segmen yang sama. folow n hope singgah lah sini

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

Nur Zafirah said...

hai hai puncak alam juga. jom terjah blog saya ;)

Queen F said...

singgah melawat geng uitm.. :) selamat berpuasa, selamat hari raya! :) uitm dihatiku! ♥

Geng uitm by campus :)

family of fur said...

singgah.. fof dr puncak alam jugak.. hehe.. om222..

singgah n follow cni