Thursday, July 14, 2011

hari ni dan esok

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua!! yes.. alhamdulillah saya balik shopping hari ni dengan selamat dan tanpa ada kesesatan yang melanda. memang syukur banyak2 gilerss2. i just bought myself a pair of red shoes. wow.. merah tu. haha.. hajat di hati nak beli sleveless cardigan tapi tak jumpa. sobss.. kami juga telah membantai menonton wayang 3D cerita harry potter! wah.. memang sangat terbaik itu cerita. puas hati2. two thumbs up to my pakwe!! *sejak bila declare dengan daniel radcliffe pun tak tau* sedihlah lepas ni dah takde  cerita harry potter. sobs..

*a pair of red shoes beli kat FOS*

oh berbalik kepada cerita pakcik potter tu tadi. cerita tu ada part yang sedih. tapi air mata taknak keluar disebabkan keadaan dalam panggung wayang tu yang sejuk gilerss babas menyebabkan bila air mata sedang cuba memboloskan diri, badan menggigil bagai nak rak macam orang kena parkinson. hahaha.. ok ni tipu.

*meet my second boyfriend after encik fahrin. agagaga..*

*i will miss them dearly. cehh macam apalah pulak*

ok enough cerita pasal harry potter ni. kita cerita pasal benda lain pulak. rasanya every matrix or asasi or stpm students dah tau bahawa esok result upu keluar. Oh My Gigi.. kecut beb perut *tiru gaya aida bercakap* at first, saya macam takde perasaan sangatlah kan pasal ni, sebab tak ambil port sangat. malas nak berdebar2 + sakit perut nervous ni. nanti tak senang duduk. but once saya terbaca komen2 kat event facebook yang bertajuk, Keputusan UPU STPM/setaraf 2011/2012 terus perut rasa macam dah kecut 40cm persegi.


guys, do pray for me and my friends ok? sangat mencuakkan diri ni. rasa macam taknak pergi kerja esok pun ada. waa... kepada semua rakan2 seperjuangan terutamanya ex-students KMNS sesi 2010/2011, insyaALLAH kejayaan tu  milik kita. amin..

apa pun yang kita dapat, walaupun bukan atas kemahuan kita, redhalah. sebab ALLAH maha mengetahui hikmah disebalik setiap kejadian. DIA dah aturkan yang terbaik untuk kita. yakinlah padaNYA.

oklah guys. i'll end this here for now. mengantuk wey. sehari berjalan tanpa tidur *boleh ke tidur sambil jalan?* once again, diucapkan kepada semua yang seangkatan dengan saya, good luck! :D assalamualaikum.

p/s: tadi naik teksi seorang pakcik,
pening kepala + loya tekak bila dengar
lagu yang dikumandangkan. tak tau
kenapa, tapi tiba2 jadi mabuk
kereta. haha.. sorry ye uncle.

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

1 comment:

Tea said...

gudluck my dear, :)