Thursday, July 14, 2011

eh2, yang tadi belum last lagi. yang ni baru last.

ASSALAMUALAIKUM..

nak buat blog review macam yang telah dijanjikan tadi. kepada peserta2 pre-contest peribahasa minggu ni. disebabkan peserta hanyalah dua orang yang comel, so, saya review dua2 sekalilah.

oh, nak tengok apa pre-contest tu? klik sini sambil joget2.

*klik gambar untuk tengok contoh situasi yang diberikan. oh yang ni dari cik syahirah yazid*

*caption sama macam gambar atas. yang ni dari cik bell*

so, saya dah decide mana satu contoh situasi paling kreatif. jom kita tengok siapa yang bertuah *drum rolling*

*CIK BELL*

apa tunggu lagi? pergi terjah blog beliau cepat!! oh ada lagi satu blog nak review..

*SYAHIRAH YAZID*


ha.. pergi cepat terjah ramai2 blog diorang ni. tahniah kepada anda berdua yang telah direview oleh seorang blogger yang tak famous pun. haha.. tak kisahlah tu. tapi yang penting, anda berdua sudi mengjoinkan diri untuk pre-contest ni. thanks a lot ya!


eh oklah. mata dah berat. mau tidur. assalamualaikum..


thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

aquatwins932 said...

hehe.. nak biskut :D

deeyamorten said...

biskut takde. mintak benda lain boleh? haha