Monday, July 4, 2011

sayapemalu.harapmaklum

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua!! tadi saya pergi blogwalking kat blog mereka2 yang telah bermurah hati bagi link blog dorang kat group sahabat blogger. jalan punya jalan punya jalan, tiba2 tergerak hati nak jengah blog seseorang yang memang dah ada dalam bloglist saya. so, saya pun jenguklah. niat hati nak tinggal komen tapi....

SAYA MALU!!

apa gelak? malulah.. huhu.. saya kan pemalu. dengan orang lain saya boleh dengan selambanya tinggal komen mengarut lagi entah apa2. tapi dengan blogger sorang ni, haih.. saya tau apa sebabnya saya malu dengan dia. tapi taknak bagitau korang. hahahahaaha.. sebab dia pun follower blog saya jugak. so, malu nak cerita kat sini *tengok, malu lagi* eh2, blogger ni perempuan ye. harap maklum. kang korang salah faham pulak. korang ni bukan boleh bagi peluang sikit.

kan saya dah bagitau banyak kali, saya ni pemalu *la sangat* tak percaya lagi? sila percaya sekarang. kepada encik fahrin yang mungkin membaca entry ni, haruslah tau bahawa saya ni pemalu orangnya. hehe..

*this little kitten reminds me to my long lost kitten.. hurairah yang memang pemalu nak bergambar. ok2, gambar ni takde kaitan dengan tajuk entry*

*saya pemalu macam kucing yang comel ni. hahuhehiho*
eh2, oklah. melalut pulak dah. esok kerja. sobs.. malas rasanya. tapi bila difikirkan budak2 kecik yang menunggu diajar, gagahkan jugak hati ni. fuhh.. oklah chow.. tata.. assalamualaikum..

p/s: ingat nanti bulan puasa
nak tolong orang meniaga kat bazaarlah.
tapi untuk hari yang saya tak kerja jelah.
nak jual sendiri takde lesen perniagaan. huhu..
ada sesiapa yang berminat nak
ambil saya sebagai pembantu? :D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

Alif Yusof said...

jd cikgu tadika ke???

deeyamorten said...

bukan tadika. tapi cikgu tusyen budak2 kecik dalam lingkungan umur 5-12 tahun... huhu

aquatwins932 said...

keke.. awak malu ngan sape? kite ke? haha.. trolololol

deeyamorten said...

@aquatwins932 dgn seseorang yg ada mata, hidung dan mulut. haha

aquatwins932 said...

haha.. kita la tu XD

deeyamorten said...

bknlaaa... hehehe... xley ckp kat sini.. too open.. takot org tuh baca jugak... haha