Thursday, July 14, 2011

shopping mopping topping

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua! esok nak pergi shopping dengan my akak. pergi mana? mid valley. naik apa? naik bas sampai kl sentral then naik ktm sampai kat mid valley. nak ikut? tak boleh. hahaha.. excited ni. sebab tak pernah sampai kat mid valley lagi. noob sungguh.

*ni hah mid valley*
memang jakun tahap naga nak beranaklah cakap. haha.. nak naik bas sampai kl sentral pun teragak2 lagi ni. takut turun kat tempat yang salah. memang nayalah kalau jadi macam tu. tadi bagitau kat encik fahrin pasal ni, dia suruh naik bas je terus sampai kat mid valley, but then, disebabkan saya tak biasa dengan tempat tersebut, maka saya tak berani nak buat. oh noob. maaf ye encik fahrin. serious tak berani nak buat. takut sesat.

*dibuatnya tersesat kat sini, siapa nak tanggung?*
saya rasa sayalah budak shah alam yang paling noob pasal selok belok jalan nak pergi kl ni. before ni dari pilah nak balik shah alam memanglah pernah jejak kaki kat kl sentral. tapi tak pernah tau pun macam mana muka kl sentral tu dari luar. selalu jelajah perut dia je. noob lagi

*selalu berlegar2 kat sini je*
*tak pernah tengok muka pun. tapi perut kau aku selalu teroka. hahaha*
noob lagi sekali. so, harapnya esok akan berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah dan kesesatan yang berlaku. insya ALLAH. do pray for us ya! :D

eh2, oklah. assalamualaikum..

p/s: entry ni terlebih
personallah pulak.
eh2,chill lah,
kata blog personal. :D

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

aquatwins932 said...

nak gi shopping ke? beli biskut untuk saya :D

deeyamorten said...

biskut? kenapa biskut?