Monday, July 4, 2011

contest muka ayu tanpa bermake up

ASSALAMUALAIKUM..

ce tengok tajuk tu. haha.. oklah.. kadang2 nak jugak join contest kan? dah lama kot tak join contest since cik aida tag join contest apa ntah hari tu. so, hari ni, join contest lagi sekali. saya dapat tahu pasal contest ni pun daripada cik tea.so, jom tengok jom. kalau korang rasa macam nak join contest ni jugak, klik sini ye.

so, nilah gambar saya yang kononnya ayulah tu tanpa make up kan. padahal make up ke tak make up ke, dua2 tak ayu pun. haha


eh ok dah siap. meh sini nak tag empat orang yang bertuah..



eh2, contest ni lelaki pun boleh join tau. so, kepada cik abang2 yang berminat, bolehlah join. *wink* oklah, i'll end this here for now. chow.. tata.. assalamualaikum..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

4 comments:

aquatwins932 said...

uh-oh.. saya ni x ayu mana la == bak kata Ruben, sekali pandang, perangai cam laki ==

deeyamorten said...

ala irah... aku pun tak ayu mana... saja je join for fun... jomla... :D

amirah amir :) said...

malas nak masuk, takut menang! hahaha

deeyamorten said...

haha... kau sengallah... hahaha.. masuk je,,, nanti menang share hadiah dgn aku... haha