Friday, July 15, 2011

guess what?

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua! debaran di dada hilang akhirnya. syukur dipanjat kehadratNYA yang esa. cuba teka saya dapat course apa? haha.. walaupun tak dapat apa yang saya harapkan, tapi tetap bersyukur sebab sekurang2nya saya tak dilelong. :D and most important, i made my parents proud of me. alhamdulillah..

*klik untuk bagi gambar ni membesar macam baru minum calciyumm*
betul ke saya eja calciyum tu? haha.. lantaklah. dah nampak gambar tu? yes. i am a nurse to be, insya ALLAH. waktu first tau tu, i was like, "what?" seriously tak boleh percaya that i'm going to be a nurse someday. saya ni kasar, habislah siapa yang bakal dijaga oleh saya nanti.



what about you guys? do tell me what you get ok? nak tau jugak....

oklah. assalamualaikum..

p/s: tengok luka dan darah pun takut.
macam mana nak jadi nurse?
ish3...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

ninie_azriena said...

congrats dear..
cita2 ninie dulu mmg nak jadi jururawat
tp takder rezeki lah..
ninie dalam bidang psikologi skrung nie (n_n)

Rafidah Farhana said...

Kita dapat chem engine UM :D
Btw, tahniah awak !

deeyamorten said...

ninie: thanks awak! oklah tu psikologi. saya minat jugak bab2 psikologi ni.

rafidah: tahniah kat awak jugak!! :D

Tea said...

tahniah yunk. :)

deeyamorten said...

thanks awokk.. :D

pRiNCe said...

prince dtg tunaikan jnji yg prince tlis dlm docs " blogwalking lists " di group sahabat blogger...salam perkenalan ye..cntik blog..:)

[ Artis ] Fazura Kekal Bertudung Selepas Drama Tahajud Cinta
Harry Potter And The Deathly Hollow Part 2
[ Artis ] Anak Baru Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan ( 2 Gambar )