Tuesday, July 19, 2011

disiplin diri pun macam biskut marie jugak

ASSALAMUALAIKUM..

nak cerita pasal disiplin diri sendiri yang tak konsisten ni. pelikkan bila kita kat hostel, pantang nampak sepah2 sikit, mesti nak mengemas. konon2 rimaslah tu sepah2. tapi bila kat rumah, apa jadi? bersepah2 pun buat tak kisah je. aduilaa..

*oh bilik aku kemas sikit dari ini*

aku sendiri pening dengan perangai sendiri. 


*tapi tak sekemas inilah bilik aku*
yes i admit aku takdelah pandai sangat mengemas tapi at least aku boleh prevent dari bersepahlah. eh2, tapi tu kat hostel je ye. kat rumah terbalik. hahaha..

so guys, korang ada idea nak bagi disiplin aku ni konsisten tak? atau korang pun mengalami masalah yang sama? wakakaka..

eh oklah assalamualaikum..

p/s: disiplin tu penting.
tapi... :D

p/s2: terguna aku pulak.
layanlah ye..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

AesyaZealous said...

kadang2 je rasa rajin..kadang2 rasa malas gile. bila masuk bilik letak barang rata2 smpai bersepah..haha

NNisa said...

sebab kt umah ade bibik.
hehehe :)