Wednesday, July 20, 2011

you're amazing just the way you are..

ASSALAMUALAIKUM..

disebabkan bosan melanda diri, saya menggodek2 beberapa file yang ada kat dalam laptop ni. godek punya godek, jumpa pulak dua video yang memanggil2 rindu untuk datang bertamu di hati *ayat tak tahan. haha* tengoklah sendiri. malas nak explain lebih2.


ni video masa ada bengkel belajar biology kat matrik dulu. dan ye, saya terpilih untuk nyanyi lagu biology yang tak dihafal kat depan lecture hall tu. malu ok? *sound tak baguslah. tak dengar sangat. maaf ye*



video ni pulak time hari terakhir kelas bahasa inggeris kami time kat matrik dulu. sobss.. rindu!! oh yeah, in case you are wondering, that is me yang pakai baju hijau, tudung hitam dan kaki bergoyang2 sepanjang masa tu. hehe..

so, in conclusion, i miss KMNS dearly. sobss.. assalamualaikum..

p/s: takde nota kaki busuk
untuk kali ni. huhu

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

1 comment:

Newbie said...

awww..rindunye dengan semua bende kat sane..:'(