Monday, July 18, 2011

dirindui? perasan je lebih

ASSALAMUALAIKUM..

hai semua!! saya dah balik. ngeh3.. ada yang rindu saya? mesti ada. paling2 pun mesti ada seorang yang rindu saya. eh ok nak bagi warning dulu. ni entry perasan ye. hehe.. tapi korang wajib baca :P

*tengok ni. dah kata dah ada orang rindu*
nama orang tu sengaja di tutup separuh. hehe.. nama saya? sengaja ditutup sampai nampak perkataan deeya je. jangan tanya kenapa. 



eh lagi satu benda nak cerita.

*thanks ye korang!! :D*

hari tu saya cakap kalau follower dah sampai seratus saya nak buat contest kan? insya ALLAH akan dibuat dalam masa terdekat ni. tunggu je. tapi hadiah tak selumayan contest yang dianjur oleh orang lainlah ye.

eh oklah. assalamualaikum..

p/s: mood perasan selalu
menjengahkan diri sejak
kebelakangan ni. hehe..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

5 comments:

Ku Azhar said...

congratz! seronoknye ade org rindu :)

Tea said...

nk sponsor. haha. topup je lah yg blh. :D

shawls blh kot. :)
nt inform la. :D

deeyamorten said...

tea nak sponsor? dialu2kan. haha. ok2. nanti aku inform bila nak buat. haha.. tq sygss

amirah amir :) said...

okay aku baru bace entry nie, maaf semalam dengan hari nie busy dating HAHAHAHAAAA :P thankyouuuuuuu

deeyamorten said...

cesss... dating ke? ni mendatangkan jeles ni. hahahaha..