Monday, July 18, 2011

CONTEST pertama deeyamorten

ASSALAMUALAIKUM..

cubaan.. dugaan.. 1,2,3.. ehem2. hai semua! ni ha nak menempekkan contest yang saya cakap semalam. disebabkan ni contest pertama, so, hadiah yang ditawarkan agak tak seberapa *melainkan kalau ada yang nak tolong sponsor. hehe* sebab nak tengok dulu macam mana sambutan untuk contest ni. kalau ok, next time kita kasi gempak pulak insyaALLAH.



eh panjang pulak mukadimahnya. haa.. contest ni dinamakan CONTEST TERULUNG DEEYAMORTEN. apa yang korang kena buat? meh baca kat bawah ni

  • buat satu entry dengan nama contest terulung deeyamorten. nak follow blog ni atau tak, terpulang kat korang. takde paksaan

  • letak banner kat atas tu dan link kan ke blog ni

  • gunakan simpulan bahasa tin kosong. bagi maksud simpulan bahasa ni, then reka satu contoh situasi yang berkaitan. korang boleh buat dalam bentuk kartun, bentuk lagu, bentuk cerita pendek atau apa2 je yang korang rasa best. karya yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang

  • tag 3orang kawan korang dan pastikan diorang tau

  • post komen dan link kat entry ni. entry ni tau

  • tarikh tutup akan diberitahu kemudian

hadiah? tak lumayan tapi berpatutanlah untuk saya yang takde pendapatan tetap ni. haha..

1st place: topup RM15
2nd place: topup RM10
3rd place topup RM5

haa.. ajaklah ramai2 kawan korang masuk ye. oh ye, penyertaan mesti lebih daripada 10 ye. kalau tak, contest ni dikira batal. tu je. assalamualaikum..

p/s: kalau ada yang nak sponsor
hadiah bagitau ye.. 
hehe

thanks for reading and joining!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Tea said...

heee. nk jd sponsor. tp, nt jap nk pk nk sponsor ape. :)

chayok2.

aquatwins932 said...

deeya.. contest ni saya wat lambat sikit ea.. bukan malas.. tapi, tarak idea la >0< anyway, congrats for ur first contest hun ^u^