Saturday, August 13, 2011

dia jealous. berkualiti sangat ke blog aku?

ASSALAMUALAIKUM..

yang jealous tu bukan cik anon ye. harap maklum. haha.. alhamdulillah so far aku tak dapat tamparan hebat dari mana2 anon lagi. takut weyh! aku bukannya tabah sangat nak hadapi anon mak non ni. kang aku menangis laju2 siapa nak pujuk? kau? kau? atau kau? tak payah. tak payah. aku dah biasa pujuk diri sendiri *Ayat sadis*

siapa yang jealous ni sebenarnya? korang bacalah kat bawah ni.

beliau: weyh. asal kau suka share entry kau banyak2 kat facebook ek? semak tau tak!

aku: eh biarlah! aku nak bagi korang datang blog aku secara berjemaah. hahahahaha *dengan niat nak main2*

beliau: dahlah selalu bergurau senda bergelak ketawa dengan blogger lelaki. jealous okeh!

aku: kitorang bertukar2 pendapat. salahkah?

beliau: *memandang aku dengan mata penuh curiga <---- ceh padahal bual kat chat je. hahaha* boleh percaya ke ni?

aku: ==' up to you

*conversation ni aku dah ubah sikit2 mengikut kesesuaian semua peringkat umur. eh ayat belit2*



siapa beliau? nak tau ke? tak payahlah. haha.. yang korang perlu tau, dia seorang lelaki. yang lain2 teka sendiri. lalala~~

pakcik ni jealous dengan aku? eh bukan dialah. kembar dia. haha.. baiklah sila abaikan caption ni


kat facebook, memang aku takkan approve request dari sesiapa orang yang aku tak kenal. memang TAKKAN! walaupun beliau adalah blogger. haha.. maaflah ye kepada korang2 yang request kat aku tak aku tak respon sampai sekarang.

budak ni takde kaitan dengan entry


tapi ada dua or tiga bloggers yang add aku, dan aku approve diorang ataupun aku add diorang kat facebook. sebab? sebab pertama sebab aku selalu borak2 dengan diorang kat group blogger dan aku rasa diorang best dan boleh dibawak berbincang.

sebab kedua, aku dah follow blog diorang dah lama gilerssss sampai aku rasa confident nak add diorang sebagai kawan aku kat facebook. oh ada lagi satu sebab. sebab diorang memang kawan2 satu sekolah atau satu matriks dengan aku. hahahaa... *ok tak lawak ye deeya*

merajuk dengan kucing ni 15 saat :'(


tadi terbaca entry encik kucing serius ni, honestly, ni kali pertama aku sampai kat blog dia. hahaha.. ok aku sungguh noob. aku tau =='

eh berbalik kepada cerita asal. lepas aku baca blog dia tu, aku tergerak hati nak tau apa pandangan korang terhadap blog aku ni? buruk? entry tak best? entry tak matang? tak layak diterjah? apa2 jelah. bagitau aku ok?

aku perlukan komen korang tu. so that aku boleh ubah apa2 yang patut supaya ikut kesesuaian dan keselesaan pengunjung bandaraya melaka bersejarah blog aku ni.

komen tau! kritik tau! siapa komen aku sayang korang ketat2 macam kena ikat dengan getah tempe.



tu je, assalamualaikum..

p/s: selesema oh selesema.
di dah datang menyerang hidung
besar aku ni. sob.. sob..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

12 comments:

Alip Apai said...

blog ko best!!

plg penting jgn ada ayat2 gedik erk..sikit2 tu ok la.

try baca entry ak ni..

http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/rumah-tuan-rumah-dan-tetamu.html

hehe..sori iklan sket:)

Freaky said...

fb skang ni kalau kita ping di group blog, semua friend kita boleh nampak. sebab tu mereka kata semak

deeyamorten said...

@Alip Apai
haha.. tq ye.

iklan berbayar ke tak ni? :P

deeyamorten said...

@Freaky
tau takpe. hari tu try nak hidekan benda tu. tapi tak boleh. huhu

adifatah ~ said...

hey diya.blog ko best ape..xde nye nak semak2 tuh..lets say dorg jeles...blh?aha.

ttbe rs nak add ko kt fb..nt ko x approve pulak..*haha.wink2*seyes gurau je..

yg kte dah ping kt grup blog tuh,aku x rasa blh hide..kalo blh..nt cite kt aku ya..ak nak hide sume skali.. :p

Ku Azhar said...

hehehe mcm2 :p

dtg nk bg kad raya...tgk kt sini ye :D

http://mentega-terbang.blogspot.com/2011/08/badge-selamat-hari-raya.html

deeyamorten said...

@adifatah ~
kalau ada button like kat komen box ni dah lama aku tekan. sukalah komen kau! haha

org macam kau kalau add aku approve kot. serius tak tipu :)

aku tengah cari solution tak nak bg semua post tu keluar kat wall. tapi bagaimana ya? haha..

thanks for your respons btw :)

deeyamorten said...

@Ku Azhar
eh ada ek kad raya? awalnya bagi. haha.. tq :)

sergeant keroro said...

ok jek, cuma perlu lebih pembacaan :)

ikut jek tips yang kucing tu bagi, hehe :P

deeyamorten said...

@sergeant keroro
ok/ thanks ye kero :)

Tea Dno said...

eleh. mesti incik pakwe kau kannn? lalalala....

deeyamorten said...

@Tea Dno
erm... *blushing* hahaha