Thursday, August 4, 2011

eh2 hari ni dah 21 tahunlah

ASSALAMUALAIKUM..

eh siapa yang dah 21 tahun? kau? aku? dia? eh bukan3. semua bukan. muahahahahahahaa.. *gelak tak berapa nak jahat* hahahaha. nak tau?

ros merah ini dengan bangganya akan diberikan kepada....... *drum rolling*


















the most sweet couple i've ever met. ayah dan ibu aku

diorang ni memang sangat manis mengalahkan gula pasir yang proses kat kilang tu. manis yang boleh menyebabkan aku kena diabetes mellitus hanya disebabkan tengok ke'sweet'an diorang hari2. tak payah makan benda manis pun. huhu

so, to these both awesome people in my life, i wish you...

eh2 jumpa pulak gambar yang sesuai. ehek2. terima kasih pakcik google

may ALLAH bless both of you. angah sayang ibu and ayah sangat2. semoga bahagia hingga ke anak cucu cicit piut miut :)

tu je. selamat berbuka semua! assalamualaikum..

"Engkau bukanlah semulia Khadijah, bukan juga sedarjat Fatimah atau seistimewa Aishah. Bukan juga engkau secantik Sarah dan setabah Hajar." Tetapi engkau memang dianugerahkan Allah dengan keistimewaan tersendiri. Semoga Allah merestui mu seiring dengan restu aku pada mu. Selamat ulang tahun perkahwinan kita yang ke 21 sayang ku. Semoga kebahagian dunia dan akhirat dikurniakan Allah kepada kita. Amin. <--------- ayat ayah bagi kat ibu. sweet kan? <3

 thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

5 comments:

fadzilah norizan said...

wah3.....wish them on behalf me..heheheheh.......=) smoga berbahagia n kekal dunia n akhirat...=)

deeyamorten said...

insya ALLAH. aminnnn :)

tq ye awak. :D

sergeant keroro said...

wah wah, semoga kekal sehingga ke akhir hayat, semoga berbahagia XD

Tea Dno said...

rupa kau sama macam rupa mak kau. eh kau anak 1st ke 2nd?

deeyamorten said...

kero: tiangkayu :)

tea: yeke? nenek aku cakap muka aku more to muka ayah aku. aku pun konpius. haha. aku 2nd child lah yunk :)