Wednesday, August 10, 2011

cantik tu syarat wajib untuk jadi famous?

ASSALAMUALAIKUM..

wah!!! rindu blog aku. haha. biasalah aku ni kalau dah jumpa benang dengan jarum memang tak pandang kiri kanan dah. duduk mengadap jelah benda tu sampai aku bosan. hahahaha..

eh ok enough merepek. ishh.. aku tak terjah lagi blog korang2 yang terjah blog aku dari segmen freaky tu. sorry tau korang. jap lagi aku datang. tunggu sat. 

aku nak kupas buah epal isu pasal cantik mantik ni. adakah cantik itu syarat wajib untuk famous? *suara ala2 karam dilaut asam didarat*

korang rasa?

pendapat aku? betul ke? betul tak? *apa aku mengarut ni?* sebab menurut pemerhatian aku, semua perempuan2 famous macam biskut famous amous ni kebanyakannya cun melecun punya. rugi ok kalau kau tak minat diorang <----- takde kaitan

contoh2 mereka2 yang cun melecun lalalitamplom..

lisa surirumah surihani

siti nurhaliza

ish.. kalau nak suruh aku listkan semua orang memang tak terlaratlah kan. ok tak payah pergi jauhlah. tengok dalam dunia bloggng ni pun ramai blogger2 yang cun2 dan famous2. calon2nya ialah *suara ala2 pengacara ABPBH. HAHAHA*


fatin liyana

nisa kay
irene nadia marcello
deeyamorten. eh?

baiklah sila abaikan sang blogger perasan tu. haha.. sumber gambar adalah dari pakcik google hensem *bodek pakcik google sat*

motif entry? aku jealous? oh tak. sama sekali tak. cuma aku nak share pendapat dengan korang pasal kecantikan seseorang yang mungkin jadi syarat utama nak popular. adakah begitu? oh kau sungguh skema malam ni ye deeya.

bagi aku, cantik tu satu bonus bagi mereka2 yang berbakat besar sebesar gajah afrika ni. kalau cantik je lebih, tapi bakat takde, hampeh jugak kan?

apa kata korang? :)

tu je, assalamualaikum..

p/s: aku tak jealous okeh!
tolong jangan cakap aku jealous.
>.<

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)


13 comments:

SoLy SoLicious said...

eh deeyamorten la... nak sign!!1 hahaha...
chantek tu bonus aje.. yg pnting usaha..

deeyamorten said...

@SoLy SoLicious
ishh.. malulah nak sign2 ni *gedik* haha.. betul2. yg penting usaha kan? :)

Alip Apai said...

cantik tu advantage je..yg penting bakat n usaha:)

sergeant keroro said...

nisa tu xdela lawa sangat bila dah jumpa depan-depan. biasa jek.

serius!

hehe, kecantikan tu satu bonus, yang penting gaya penulisan, serta matlamat penulisan :)

pepol said...

ni my opinion ar,tuk yg blogger tu,disamping cantik(nisa kay xbpe cantik,cute je),cara penulisan dieorg yg menarik kt blog menyebabkan dieorg jadi femes,just my opinion k..

qudwa said...

deeya jeles...*nak taip gak
haha...camne cantik syarat nak femes tu?
sume ciptaan Allah cantik kot...XD

mai sat gtau cita2...
http://lifelikethese.blogspot.com/2011/08/people-ask-we-answer.html

deeyamorten said...

@Alip Apai
it's so true. :)

deeyamorten said...

@sergeant keroro
oh yeke? tak pernah jumpo laielaaa.. huhu..

betul3 :)

deeyamorten said...

@pepol
yup. memang sangat betul. sebab cara penulisan tulah ramai yg datang blog diorang kan? :)

deeyamorten said...

@qudwa
cantik yang.... macam kat atas tulah :)

SANDRA AZWAN said...

Dato' Siti memang cantik;-)

Tea Dno said...

cantik itu subjektif.. kadang kadang, kita je yang nampak seseorang tu cantik walhal orang lain nampak lain pula.. ;)

sume orang cantik lah.. takyah risau..

deeyamorten said...

@Tea Dno
betul3. aku lagi cantik kan? lalala~~ :P