Tuesday, August 23, 2011

memori lama lama zaman tok kaduk

ASSALAMUALAIKUM..

pagi tadi aku sahur makan kek coklat dua potong je. sobss.. semua ni gara gara liat nak bangun. dah nak habis sahur baru bangun. huhu..

agak ketiadaan idea nak menghupdate hari ni. tapi nak share satu memori dengan korang. ngeee~~

dengar lagu kat bawah ni..



dulu time form one sampai form three, kelas aku mreupakan kumpulan koir sekolah. tak taulah kenapa cikgu tiba tiba pick kitorang jadi artis sekolah *bak kata kawan aku*

apa apa acara mesti muka kitorang yang naik atas pentas. note that, ahli koir ni hanyalah dari kalangan pelajar perempuan. sebab lelaki 'malu' kononnya *tangan dikepala mata dijulingkan ke tengah*

jamuan hari raya pun ada persembahan koir tau. hahaha.. kelakar bila aku ingat balik. time jamuan hari raya tu, kitorang nyanyi lagu ni. hehehehe.. tapi bukan semualah. ada tiga orang solo yang nyanyi. yang lain jadi backup props singer je.

cuba teka aku backup singer atau solo? hahahahaha... jeng jeng jeng

tu je nak cerita kat korang. lalalala~~

gambar time jamuan raya tu takdelah. dah hilang. sobss.. kalau tak boleh tunjuk kat korang.




ada satu benda aku nak mintak tolong korang. boleh tak korang..................














































tolong kritik blog aku? ish.. malulah pulak *poyo*

kritik jelah apa apa. sebab aku nak buat improvement dari segi aku menulis atau bahasa aku atau muka blog aku atau header atau apa apa jelah. korang kritik, then insya ALLAH aku buat.

sebab readers ialah keutamaan aku. keselesaan anda, keutamaan kami. hahahaaha.. macam iklan minyak gamat pulak dah.

kritik tau! siapa tak kritik aku cepuk laju laju. lebih laju dari kereta ferraros. muahahahaha..

tu jelah. adiossss...

assalamualaikum..

p/s: followers aku wajib kritik blog ni.
muahahahaahahaha.. kejam tak aku?
:P

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

Namee Roslan said...

aisyah sungguh talented. saya minta sangat kat dia sbb suara dia mmg lain dan vocal tinggi yet sedap didengar. :)

tentang blog...takde apa nk critic. i enjoy reading urs :)

Bitter said...

Whoaa..memang kau minat koir dr sek eh? baru aku tau kot..

Pasal blog kau? okay je aku tgk?? no probs ape lah..tibai jek..kuikui :P