Friday, August 12, 2011

ramadhan kali ini part 3

ASSALAMUALAIKUM..

woot~~ woot~~ wah! semalam aku update entry sikit dan pendek dan tak berinfo pun kan? kehkehkeh.. dan sekarang aku rindu nak menaip kat blog ni balik. korang rindu aku? sila rindu banyak2. siapa rindu aku kasi coklat choking choking. hehe..

hari ni pun still aku tak nak taip entry yang berat. nak buat entry santai pulaklah. dah lama tak bantai entry santai. haha.. lama ke?

hari ni dah hari ke-12 kita berpuasa kan? alhamdulillah aku masih dapat berpuasa penuh lagi sampai hari ni. walaupun solat terawih aku ada rongak tiga hari. huhu..



pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-12 puasa kan? nanti tup tup dah nak raya. huhu.. pastu tengah seronok aku kumpul lemak duit raya, dah nak kena daftar untuk sambung belajar. fuhh.. sadis betul.

saja nak bagi korang terliur. lalala~~


aku tak tau nak rasa apa ni. excited pun ada. sedih pun ada. gembira pun ada.korang tolong pilihkan untuk aku boleh? :)

aku rasa tak keterlaluan kalau aku cakap ramadhan kali ni ramadhan yang paling bermakna untuk aku. mungkin sebab ni ramadhan pertama yang aku sambut full dengan family setelah hampir 3 tahun tak sambut dengan family. aku pun tak tau kenapa semangat aku untuk puasa tahun ni lain sikit dari tahun2 lepas. alhamdulillah..

nanti aku dah sambung belajar tinggallah blog ni sorang2 takde tuan. haha.. mulalah labah2 datang buat sarang kat sini. korang datang blog aku tau! tak kira datang jugak. kalau aku tak update pun, korang baca jelah entry2 lama aku tu beratus ribu juta lemon kali sampai korang muntah darah putih. huhu..

oit.. jangan muntah sekaranglah! batal puasa.


ok entry ni men'touching'kan aku. haha.. nak muntah dengan ayat sendiri pun ada sekarang ni. macamlah nak berpisah 10 tahun dengan blog kau ni deeya oii..

eh dahlah tu. better aku stop kat sini before aku makin melalut entah apa2. babai. assalamualaikum..

p/s: ada orang tu jealous aku ada blog.
haha.. nak tau siapa? tunggu next entry ye..
^__________^

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

3 comments:

sergeant keroro said...

hehe, ada blog pon jeles?? :P

Tea Dno said...

rileks laaa.. nanti kan kau dah sambung blaja, sehari skali update pun boleh.. <-- ada alien nasihat aku gini..

deeyamorten said...

@Tea Dno
alien atas kau yang warna ijau tu ek? haha