Wednesday, August 3, 2011

geramnya kau ni!! cepuk laju2 nak?

ASSALAMUALAIKUM..

tak nak celoteh panjang2 dulu. tengok ni,

klik gambar untuk buat rapid growth
suruh isi nombor ic baru, tapi yang kau pergi block dengan ayat tu asal hah? ish.. geyam3.

anybody here yang dah selamat mengisi borang permohonan biasiswa jpa? tolonglah aku mengatasi kesengalan benda yang setaraf dengan annoying orange ni..

jasa anda amatlah dihargai ye kawan2. much love, assalamualaikum..

mood: sadissssss
:(

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

Anonymous said...

sme la kita .. hmm seari suntuk try isi part no ic tuh jw . then da mls , try ag sok kt library u bru leyh .. so pe kata try isi no ic tuh kt library sok k ..? lao xleyh gak col la ckp ade mslh tyme nk isi borg .. ade no disediakan kn .. :)

sergeant keroro said...

tak tahu pape, huhu T.T

deeyamorten said...

cik anon: sobss... nasib baik ada geng yang mengalami benda sama. thanks ye awokk :D

kero: tak tau ke? :( majuk ar dengan kero. hahaha

Wani Yunus said...

salam.saya dpt mslh yg sme.tp dh bole dh.dia mmg block.lps click kat ruangn ic tuh,mmg mesej tuh akn muncul.tp,trus je taip no ic.(walopun x nmpk apa yg ditulis).lps dh siap taip,click lah kat mne2 supaya mesej tuh hilang.then SIAP!

deeyamorten said...

wani: tak boleh pun. dah try dah :(

Tea Dno said...

beb, camni. kau tulis dulu parents kau punya ic pastu kau copy. masuk laman web tuh, kau paste cepat2 sebelum habis loading. dan lagi 1 utk ibu kau, kau cpt2 tulis. aku dah setel. aku guna cara tu lah.

bila benda alah tu dah habis loading lah jadi gitu. bengong betoi.