Wednesday, August 17, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung

ASSALAMUALAIKUM..


mau join? klik banner okeh?

ye aku masuk contest baju kurung. sebab aku tak boleh nak masuk contest baju kurung anjuran diri sendiri, maka, aku join orang lain punyalah. hehe..

aku pertaruhkan gambar ni,



gambar ni diambil time aku study kat matrik kuala pilah dulu. oh ye, aku yang pakai tudung oren tu. huhu.

aku pilih gambar ni sebab...... sebab aku suka. hahahaha

tu jelah. takde idea nak merapu panjang panjang. tata.. assalamualaikum..

p/: korang dah join contest baju kurung aku?
cepat cepat! tarikh tutp dah dekat!

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)






6 comments:

qudwa said...

suke bebeno gamak nye ngan baju kurung ko ni...XD

deeyamorten said...

@qudwa
eh mesti. haha

L said...

gudluck k..=)

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

Tea Dno said...

alahh comelnya.. :D


good luckk..

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/